NL FR

HirschenHof vakantiehuis

Verblijf in het hart van de Belgische Ardennen met 20% korting

Welkom bij HirschenHof!

Gelegen in een klein dorpje in de Belgische Ardennen, in het hart van het natuurpark Haute-Sûre Forêt d'Anlier, beschikt dit charmante vakantiehuis met 3 sleutels over twee slaapkamers met elk hun eigen persoonlijkheid. Elke kamer is uitgerust met een tweepersoonsbed, een badkamer en een eigen toilet. Het wordt gekenmerkt door de bouw in materialen van biologische oorsprong (hout, stro en klei) die een uitzonderlijk thermisch, vochtregulerend en akoestisch comfort garanderen. Dit garandeert een echt gevoel van welzijn. Vanuit de woonkamer, die uitkomt op de tuin, kan je ook genieten van de grote erker op het zuiden met de bostoppen aan de horizon.

Boek nu je verblijf in dit vakantiehuis !


Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo krijg je 20% korting!

Klik op onderstaande knop om je aan te melden. Klik dan nogmaals op de knop om een e-mail naar de partner te sturen en je verblijf te boeken. Vermeld in deze e-mail je coöperatieve aandeelhouderscode.


HirschenHof

rue de Relune, 2

6860 Léglise (Vlessart)

Luxemburg

Klik hier voor meer informatie.


Wil je het plezier verlengen? Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je 15% korting op het totaal van de rekening bij 100 restaurants verspreid over België! Wij selecteerden alvast enkele van deze restaurants in de nabije omgeving van het evenement. Reserveer zeker op voorhand je tafel met vermelding van CrelanCo.

  1. Le Rendez-vous des Gourmets in Poix Saint Hubert (36 km)
  2. Hostellerie La Claire Fontaine in La-Roche-en-Ardenne (50 km)
  3. Domaine du Vieux Moulin in Eprave (57 km)


Voorwaarden

Aanbod voorbehouden aan coöperatieve aandeelhouders van CrelanCo en geldig tot 31/12/2022. Aanbieding geldig voor maximaal 4 personen en 1 hond.

Meld je aan

Meld je aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.