NL FR

Algemene voorwaarden


Gemiddelde prijsindicatie bij de restaurants (gemiddelde prijs voor een voorgerecht, hoofdschotel en dessert) 

€ = gemiddelde prijs tussen 20€ - 30€
€€ =  gemiddelde prijs tussen 31€ - 40€
€€€ =  gemiddelde prijs tussen 41€ - 50€
€€€€ =  gemiddelde prijs tussen 51€ - 75€
€€€€€ =  gemiddelde prijs tussen 76€ - 100€


Algemene Voorwaarden CRELAN RESTOPARTNERS - Geldig van 01/10 tot 30/01/2018 

U kan enkel de 15% korting verkrijgen bij de deelnemende restaurants indien u Crelan-coöperant bent en u een kortingsbon kan voorleggen. De kortingsbonnen kunnen gedownload en ongelimiteerd afgeprint worden via http://coopdeals.be/nl.

De 15% korting  + een gratis koffie/thee, wordt u bij elk bezoek aan een deelnemend restaurant gegeven. De 15% korting geldt op de totale restaurantafrekening inclusief dranken – en dit voor maximum 4 personen per kortingsbon. Met die beperking dat er slechts 1 kortingsbon per coöperant per restaurantbezoek gebruikt mag worden. De huidige actieperiode loopt van 01/10/2017 tot en met 31/01/2018. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere promoties en is enkel geldig bij het nuttigen van een maaltijd.

De korting is enkel geldig op de restaurantkaart en wordt dus niet toegestaan op drank en snacks alleen, noch op dagmenu's, meeneemmaaltijden en speciale feestmenu's (bijvoorbeeld Valentijnsmenu, Paasmenu, moederdagmenu,…). De korting is niet geldig op 24, 25 en 31 december 2017 en 1 januari 2018. Ze is niet geldig op feestzalen, hotelovernachtingen, tearooms en cafés. Er is geen korting op non-foodproducten.

TOON AUB UW KORTINGSBON VOOR U DE REKENING VRAAGT. In het restaurant gaat men u vragen uw kortingsbon te tekenen en af te geven om de korting te verkrijgen. De restauranthouder heeft deze bon immers nodig voor zijn eigen boekhouding. De korting vervalt onherroepelijk indien u de kortingsbon pas toont nadat de rekening werd opgemaakt. Het nieuwe kassa-systeem in restaurants laat niet toe om eventuele kortingen met terugwerkende kracht te berekenen/toe te staan.

HET IS NODIG OP VOORHAND EEN RESERVATIE TE MAKEN BIJ HET RESTAURANT VAN UW KEUZE EN HIERBIJ DUIDELIJK TE VERMELDEN DAT U CRELAN COOPERANT BENT.

Klantendienst

Als u een korting wordt geweigerd, signaleert u dit binnen de 7 dagen aan Faxions bvba via onderstaande contactgegevens. Voeg altijd een kopie van de betaalde rekening toe en vermeld uw e-mailadres en telefoonnummer.


E-mailadres: coopdeals@faxions.be
Faxions bvba
Esplanade 1 b.32
1020 Brussel


Crelan nv, Faxions bvba en hun aangestelden kunnen nooit aansprakelijk gesteld worden in geval van overmacht, natuurrampen, brand, ongevallen, stakingen of andere onvoorziene gebeurtenissen op weg naar of tijdens uw bezoek aan het desbetreffende restaurant. Crelan nv, Faxions bvba en hun aangestelden zijn niet aansprakelijk  indien bepaalde informatie achterhaald blijkt te zijn bij de publicatie.

   

Annulatievoorwaarden EVENTS
Het annuleren van een event genereert bepaalde annulatiekosten.

Voor individuele inschrijvingen:
– tot 2 weken voor het event/cursus : 5€ per geannuleerde deelnemer
– tussen 2 weken en de laatste werkdag voor het event/cursus : 50% annulatiekosten
– annulatie dag van event/cursus of no show : 100% annulatiekosten

Minimum aantal deelnemers
Bij een event wordt er steeds een minimum aantal deelnemers vermeld. Indien dit minimum aantal niet bereikt wordt, heeft Faxions het recht om dit event te annuleren. De deelnemers worden integraal terugbetaald. De klant behoudt het recht te eisen dat het event doorgaat mits het betalen van het totale bedrag voor het minimum aantal deelnemers.

Auteursrechten 
Faxions blijft eigenaar van alle intellectuele rechten (auteursrecht, merkenrecht, tekeningen, modellen, …) die betrekking hebben op haar diensten of producten of die betrekking hebben op de inhoud van de huidige internetsite met inbegrip van informatie, fotos, videos enz. Iedere reproductie, publicatie, doorsturen aan derden of ieder ander gebruik van de intellectuele eigendom van Faxions is verboden zonder de voorafgaande en schriftelijke toestemming van Faxions.

Sommige namen, tekens of logo’s op deze website zijn geregistreerde handelsmerken. De eigendom hiervan berust bij ons bedrijf en wordt beschermd door zowel nationale als internationale wetgeving. De gebruikers kunnen deze merken bijgevolg niet hanteren zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming van Faxions.


Toepasselijk recht en bevoegde rechtbank
Ieder geschil met betrekking tot de aankoop voor deelname aan een event of cursus georganiseerd door Faxions behoort tot de bevoegdheid van de hoven en rechtbanken van Brussel.