NL FR

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden RESTOPARTNERS - Geldig van 01/03/2019 tot en met 30/04/2020 

U kan enkel de 15% korting verkrijgen op de hele rekening bij alle deelnemende restaurants op voorwaarde dat u Crelan-coöperant bent en u een kortingsbon kan voorleggen. De kortingsbonnen kunnen gedownload en ongelimiteerd afgeprint worden via www.coopdeals.be.

De 15% korting wordt u bij elk bezoek aan een deelnemend restaurant gegeven. De 15% korting geldt op de totale restaurantafrekening inclusief dranken – en dit voor maximum 4 personen per kortingsbon. Er mag slechts 1 kortingsbon per coöperant per restaurantbezoek gebruikt worden. De huidige actieperiode loopt van 01/03/2019 tot en met 30/04/2020.

De korting is enkel geldig op de restaurantkaart en wordt niet toegestaan op drank, snacks of desserts alleen, noch op dagmenu's, meeneemmaaltijden en speciale feestmenu's (bijvoorbeeld moederdagmenu, …). De korting is niet geldig op 24, 25 en 31 december, 1 januari en 14 februari. Ze is niet geldig in eventuele feestzalen, hotelovernachtingen, tearooms en cafés. Er is tevens geen korting op non-foodproducten. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere promoties.

TOON AUB UW KORTINGSBON VOOR U DE REKENING VRAAGT. In het restaurant gaat men u vragen uw kortingsbon te tekenen en af te geven om de korting te verkrijgen. De restauranthouder heeft deze bon immers nodig ter bewijs van de toegekende korting. De korting wordt niet gegeven indien u de kortingsbon pas toont nadat de rekening al werd opgemaakt. Het nieuwe kassa-systeem in restaurants laat niet toe om eventuele kortingen met terugwerkende kracht te berekenen.

HET IS ZEKER AAN TE RADEN OP VOORHAND EEN RESERVATIE TE MAKEN BIJ HET RESTAURANT VAN UW KEUZE EN HIERBIJ DUIDELIJK TE VERMELDEN DAT U CRELAN COOPERANT BENT.

Als u een korting wordt geweigerd, signaleert u dit aub binnen een periode van 7 werkdagen na uw restaurantbezoek aan: faxions bvba, Esplanade 1 B 32, 1020 BRUSSEL. Of via mail naar: coopdeals@faxions.be. Graag uw adresgegevens en telefoongegevens alsook kopie van uw restaurantrekening meesturen.

Crelan nv, faxions bvba en hun aangestelden kunnen nooit aansprakelijk gesteld worden in geval van overmacht, natuurrampen, brand, ongevallen, stakingen of andere onvoorziene gebeurtenissen op weg naar of tijdens uw bezoek aan het desbetreffende restaurant. Crelan nv, faxions bvba en hun aangestelden zijn niet aansprakelijk indien bepaalde informatie achterhaald blijkt te zijn bij de publicatie. Crelan nv en faxions bvba wensen u van harte een prettig restaurantbezoek.

 

Indicatieve Prijslegende Crelan Restaurants (gemiddelde prijs per persoon voor een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert) 

€ = gemiddelde prijs tussen €20 - €30
€€ = gemiddelde prijs tussen €31 - €40
€€€ = gemiddelde prijs tussen €41 - €50
€€€€ = gemiddelde prijs tussen €51 - €75
€€€€€ = gemiddelde prijs tussen €76 - €100


Algemene voorwaarden CRELAN BELEVENISSEN 

Annulatievoorwaarden EVENTS/ Crelan-belevenissen
Het annuleren van een event genereert bepaalde annulatiekosten.

Voor individuele inschrijvingen:
– tot 2 weken voor het event/cursus : € 5 per geannuleerde deelnemer
– tussen 2 weken en de laatste werkdag voor het event/workshop : 50% annulatiekosten
– annulatie dag van event/workshop of no show : 100% annulatiekosten


Auteursrechten 
Faxions bvba blijft eigenaar van alle intellectuele rechten (auteursrecht, merkenrecht, tekeningen, modellen, …) die betrekking hebben op haar diensten of producten of die betrekking hebben op de inhoud van de huidige internetsite met inbegrip van informatie, fotos, video's enz. Iedere reproductie, publicatie, doorsturen aan derden of ieder ander gebruik van de intellectuele eigendom van faxions bvba is verboden zonder de voorafgaande en schriftelijke toestemming van faxions bvba.

Sommige namen, tekens of logo’s op deze website zijn geregistreerde handelsmerken. De eigendom hiervan berust bij ons bedrijf en wordt beschermd door zowel nationale als internationale wetgeving. De gebruikers kunnen deze merken bijgevolg niet hanteren zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming van faxions bvba.


Toepasselijk recht en bevoegde rechtbank
Ieder geschil met betrekking tot de aankoop voor deelname aan een event of cursus georganiseerd door faxions bvba behoort tot de bevoegdheid van de hoven en rechtbanken van Brussel.