NL FR

Algemene voorwaarden

Gemiddelde prijslegende voor de restaurants (gemiddelde prijs voor een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert) 

€ = gemiddelde prijs tussen €20 - €30
€€ = gemiddelde prijs tussen €31 - €40
€€€ = gemiddelde prijs tussen €41 - €50
€€€€ = gemiddelde prijs tussen €51 - €75
€€€€€ = gemiddelde prijs tussen €76 - €100


Algemene Voorwaarden CRELAN RESTOPARTNERS - 01/05 tot 30/09/2018 

U kan enkel de 15% korting verkrijgen bij de deelnemende restaurants indien u Crelan-coöperant bent en u een kortingsbon kan voorleggen. De kortingsbonnen kunnen gedownload en ongelimiteerd afgeprint worden via www.coopdeals.be.

De 15% korting wordt u bij elk bezoek aan een deelnemend restaurant gegeven. De 15% korting geldt op de totale restaurantafrekening inclusief dranken – en dit voor maximum 4 personen per kortingsbon. Met die beperking dat er slechts 1 kortingsbon per coöperant per restaurantbezoek gebruikt mag worden. De huidige actieperiode loopt van 01/05/2018 tot en met 30/09/2018. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere promoties en is enkel geldig bij het nuttigen van een maaltijd.

De korting is enkel geldig op de restaurantkaart en wordt dus niet toegestaan op drank en snacks alleen, noch op dagmenu's, meeneemmaaltijden en speciale feestmenu's (bijvoorbeeld moederdagmenu, …). Ze is niet geldig op feestzalen, hotelovernachtingen, tearooms en cafés. Er is geen korting op non-foodproducten.

TOON AUB UW KORTINGSBON VOOR U DE REKENING VRAAGT. In het restaurant gaat men u vragen uw kortingsbon te tekenen en af te geven om de korting te verkrijgen. De restauranthouder heeft deze bon immers nodig voor zijn eigen boekhouding. De korting vervalt onherroepelijk indien u de kortingsbon pas toont nadat de rekening reeds werd opgemaakt. Het nieuwe kassa-systeem in restaurants laat niet toe om eventuele kortingen met terugwerkende kracht te berekenen.

HET IS AAN TE RADEN  OP VOORHAND EEN RESERVATIE TE MAKEN BIJ HET RESTAURANT VAN UW KEUZE EN HIERBIJ DUIDELIJK TE VERMELDEN DAT U CRELAN COOPERANT BENT.

Klantendienst

Als u een korting wordt geweigerd, signaleert u dit aub binnen een periode van 7 werkdagen aan Faxions via onderstaande contactgegevens. Voeg altijd een kopie van de afrekening toe en vermeld uw e-mailadres en telefoonnummer.

E-mailadres: coopdeals@faxions.be
Faxions bvba
Esplanade 1 b/32
1020 Brussel

Crelan nv, Faxions bvba en hun aangestelden kunnen nooit aansprakelijk gesteld worden in geval van overmacht, natuurrampen, brand, ongevallen, stakingen of andere onvoorziene gebeurtenissen op weg naar of tijdens uw bezoek aan het desbetreffende restaurant. Crelan nv, Faxions bvba en hun aangestelden zijn niet aansprakelijk indien bepaalde informatie achterhaald blijkt te zijn bij de publicatie.

Annulatievoorwaarden EVENTS/ Crelan-belevenissen
Het annuleren van een event genereert bepaalde annulatiekosten.

Voor individuele inschrijvingen:
– tot 2 weken voor het event/cursus : € 5 per geannuleerde deelnemer
– tussen 2 weken en de laatste werkdag voor het event/workshop : 50% annulatiekosten
– annulatie dag van event/workshop of no show : 100% annulatiekosten

Auteursrechten 
Faxions bvba blijft eigenaar van alle intellectuele rechten (auteursrecht, merkenrecht, tekeningen, modellen, …) die betrekking hebben op haar diensten of producten of die betrekking hebben op de inhoud van de huidige internetsite met inbegrip van informatie, fotos, videos enz. Iedere reproductie, publicatie, doorsturen aan derden of ieder ander gebruik van de intellectuele eigendom van Faxions bvba is verboden zonder de voorafgaande en schriftelijke toestemming van Faxions bvba.

Sommige namen, tekens of logo’s op deze website zijn geregistreerde handelsmerken. De eigendom hiervan berust bij ons bedrijf en wordt beschermd door zowel nationale als internationale wetgeving. De gebruikers kunnen deze merken bijgevolg niet hanteren zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming van Faxions bvba.

Toepasselijk recht en bevoegde rechtbank
Ieder geschil met betrekking tot de aankoop voor deelname aan een event of cursus georganiseerd door Faxions bvba behoort tot de bevoegdheid van de hoven en rechtbanken van Brussel.