NL FR

Bee&Health

€10 korting op de aankoop van een cadeaubox

Bee&Health is de onderneming van jonge imker Robbe Dhulster. Bee&Health maakt zijn handgemaakte natuurlijke producten op basis van duurzame ingrediënten en bijenwas uit eigen bijenkasten.

De laatste jaren gaat het steeds minder goed met de honingbijen. De intrede van parasieten zoals de varroamijt, pesticidengebruik en het steeds verminderde aanbod van nectar en stuifmeel zorgen er voor dat het jaar na jaar bergaf gaat met de bijenpopulaties. 

Bee&Health probeert de bijenproblematiek bespreekbaar te maken en doet er alles aan om het welzijn van zijn bijen zo goed mogelijk te vrijwaren. Om die reden maakt en verkoopt Bee&Health natuurlijke cosmetica en bijenproducten om de imkerij boven water te houden en de bijen een financieel duwtje in de rug te geven! Dankzij uw aankoop bij Bee&Health steunt u dus rechtstreeks onze bijenpopulaties.

Als coöperatieve aandeelhouder van Crelan krijgt u €10 korting op de aankoop van een Bee&Health cadeaubox! U betaalt slechts €32 in plaats van €42 (verzending inclusief).


Cadeaubox samenstelling:

  • Luchtwegenzalf: Een fijne zalf die u kunt gebruiken wanneer het ademen door slijmvorming wordt bemoeilijkt. De ecologische variant van de alom bekende Vicks.
  • Klovenzalf: Kruidenzalf op basis van speciaal geselecteerde kruiden om de huid te beschermen tegen weer en wind en om de droge en geïrriteerde huid te behandelen.
  • Massagebalsem: Vaste balsem met lavendel die smelt op lichaamstemperatuur wanneer hij in contact komt met de huid.
  • Suikerscrub: Een emulgerende scrub op basis van suikerkristallen met een dubbele werking: de suikerkristallen verwijderen alle dode huidcellen, bij het afspoelen van de scrub ontstaat er een lotion waarmee de huid achteraf gevoed en gehydrateerd wordt.
  • Lippenbalsem: Heerlijke balsem op basis van cacaoboter en lavendel. Ideaal om droge, gescheurde en geïrriteerde lippen te herstellen.

Klik op onderstaande knop om u aan te melden. Klik dan nogmaals op de knop om naar de website van de partner te gaan. De korting wordt automatisch verrekend. Volg de instructies om uw bestelling te plaatsen.


Voorwaarden

Aanbieding geldig tot 31/12/2021 en tot zolang de voorraad strekt. Niet cumuleerbaar met andere kortingen of promoties. Prijs is inclusief verzending. Alle producten van Bee&Health zijn op basis van ecologisch en duurzaam verantwoorde ingrediënten en bijenwas, geoogst uit hun eigen bijenkasten.


Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.