NL FR

Belgunique

10% korting op alle unieke, lokale producten op www.belgunique.be

Belgunique bundelt de unieke producten van meer dan 170-tal lokale ateliers onder één dak. Ze vertelt de straffe verhalen van deze lokale makers, want achter elk lokaal product schuilt een verhaal van passie en stiel. Als consument kan u op Belgunique lokale makers ontdekken, en kiest u bewust om lokaal te kopen, van keramiek tot lederwaren, eten en drinken tot juwelen, wenskaarten tot textiel, een uitgebreid assortiment van lokale makelij. Zo krijgt u een uniek, kwalitatief en eerlijk product voor uzelf of een geschenk voor een dierbaar iemand. Alles wordt in België gemaakt en rechtstreeks verzonden vanuit de ateliers zelf. De talenten op Belgunique zijn mensen die dagelijks bezig zijn met hun ambacht.

Als coöperatieve aandeelhouder van Crelan, ontvangt u éénmalig 10% korting (exclusief verzending) op alle unieke, lokale producten die te vinden zijn op www.belgunique.be! U kiest voor een kwalitatieve, eerlijke en duurzame creatie, gemaakt door lokale makers. Voorwaarden

Geen retour-recht, wel recht op omruiling met verzendkosten ten laste van klant, aankoop zolang de voorraad strekt. 1 aankoop per klant met specifieke kortingscode. Aanbod geldig tot en met 31/12/2020. 

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.