NL FR

Vignobles Les Artistes

Een selectie van wijnen voor de feestdagen

Kijkt u nu al uit naar de eindejaarsfeesten? En horen daar voor u sowieso bubbels bij?

Ook dit jaar hebben Vignobles Les Artistes voor uw feesten een voorraad gereserveerd van Elise brut. Hiermee bieden zij u opnieuw een absoluut topproduct aan, want deze fijne bubbels werden in 2020 in Monaco bekroond met de Bulles d’Or. Elke fles Elise brut is op ambachtelijke wijze geproduceerd in het zonnige zuidwesten van Frankrijk.Als coöperatieve aandeelhouder geniet u tot eind 2021 een korting van 15% op 6 flessen. U betaalt dus slechts €68,08 voor 6 flessen i.p.v. €80,10!

Bovendien biedt de wijnmaker de korting van 15% ook aan op zijn andere wijnen. En dus óók op de andere topper uit zijn gamma, de droge witte Les Mousquetaires. Deze werd vorig jaar nog bekroond met de Bouchon d’Or Champs Elysées. Een regelrechte aanrader! U betaalt slechts €60,43 i.p.v. €71,10.

Ontdek de artisanale wijnen van 'Vignobles Les Artistes' : wit, rood of rosé ! Iedereen zal er zijn gading in vinden. 


Klik op onderstaande knop om u aan te melden en de kortingscode te bekijken. Klik dan nogmaals op de knop om naar de website van de partner te gaan. Gebruik de kortingscode online bij het betalen van uw aankopen.


Voorwaarden

Aanbod geldig tot en met 31 december 2021, en bij een aankoop vanaf 6 flessen. Gratis levering vanaf 12 flessen. Actie enkel geldig in België.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.