NL FR

15% korting

Carumbola

Je ruikt en smaakt de echte vruchten in deze fruitrum

CARUMBOLA is een heerlijke alcoholische drank op basis van witte Caraïbische rum gemengd met 100% natuurlijke fruitextracten. Ontdek de 2 smaken – Exotic en Very Berry. Het is de passie en respect voor de natuurlijke grondstoffen die van CARUMBOLA een drankje maakt met een ultieme fruitige en natuurlijke smaak. Geen aroma’s, geen kleurstoffen, puur natuur!
CARUMBOLA wordt op een ambachtelijke manier in België gemaakt door VdS, een familiestokerij met 90 jaar meesterschap.

Geniet als Crelan-coöperant 15% korting op een geschenkpakket. U betaalt slechts € 39,90 i.p.v. € 47,50, exclusief verzendingskosten. 

Het pakket bestaat uit:

  • 1 x 50cl CARUMBOLA fles – keuze tussen Exotic (3 exotische vruchen) of Very Berry (4 soorten bessen)
  • 1 x 4cl CARUMBOLA proefflesje van 2de smaak
  • 2 x 20cl tonic Fever-Tree
  • 1 x doosje met 18 ambachtelijke gemaakte CARUMBOLA likeurpralines met Callebaut chocolade
  • 2 CARUMBOLA-glazenVoorwaarden

Aanbod geldig tot en met 30.06.2020. Korting niet van toepassing op de verzendingskosten. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Om uw pakket te bestellen stuurt u een e-mail naar sales@carumbola.net met als onderwerp CRELAN FRUITRUM KORTING. Vermeld uw NAAM, VOORNAAM, LEVERINGSADRES, TELEFOON, PERSOONLIJKE CODE en uw KEUZE qua pakket (Exotic of Very Berry). U zult een bevestiging krijgen met de vermelding van het totaal verschuldigd bedrag inclusief verzendingskosten en de betaalgegevens. Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling verstuurd per post. Ons vakmanschap drink je met verstand.