NL FR

Disney On Ice

€8 korting op tickets voor de shows van 22, 24 en 25 februari 2023

Disney On Ice presenteert "Durf te Dromen"!

Voor de eerste keer ooit zal Coco te bewonderen zijn op het ijs van de Lotto Arena. Miguel wil muzikant worden. Reis met hem mee door het Land van de Doden om zijn familiegeschiedenis te ontsluieren. Breng met Vaiana en Maui onbevreesd het gestolen hart van Te Fiti terug. Disneyprinsessen Anna en Elsa redden hun koninkrijk en tonen wat je met moed, vastberadenheid en een goed hart allemaal voor elkaar krijgt. Beleef samen een magisch moment vol met adembenemende schaatskunsten en al je favoriete Disney songs en sprookjes, tijdens Disney On Ice!


Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je €8 korting op categorie 1 en categorie 2 tickets voor de Disney On Ice shows van 22, 24 en 25 februari 2023 in de Lotto Arena in Antwerpen! 


Shows in Lotto Arena zijn enkel in het Nederlands.

Prijzen per ticketcategorieën:

  • Cat 1 = €36 (i.p.v. €44)
  • Cat 2 = €31 (i.p.v. €39)

Data waarop de korting geldig is:

  • Woensdag 22 februari 2023 om 14u30
  • Vrijdag 24 februari 2023 om 14u30
  • Zaterdag 25 februari 2023 om 10u30
  • Zaterdag 25 februari 2023 om 18u30


Klik op onderstaande knop om u aan te melden en de kortingscode te bekijken. Klik dan nogmaals op de knop om naar de website van de partner te gaan. Eenmaal op de website heeft u de keuze tussen verschillende shows. Vermeld het gewenste aantal tickets en de ticketcategorie. Nadien moet u de aan u toegewezen privécode invullen. In de volgende fase ontvangt u een overzicht van uw bestelling met de korting al in mindering gebracht op de uiteindelijke prijs. U kunt nu overgaan tot betalen.

Opgelet: als u rechtstreeks naar de site van Teleticketservice gaat zonder de specifieke link te gebruiken, kunt u geen gebruik maken van de korting!


Voorwaarden

Aanbod geldig van 01/09/2022 tot en met 25/02/2023. De korting blijft geldig tot aan de dag van de voorstelling of eindigt wanneer de voorstelling uitverkocht is. Deze korting is ook niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Als u de tickets heeft gekocht zonder korting, maar u er wel recht op had, kunnen wij helaas de korting nadien niet meer verrekenen. Kijk dus zeker na of de korting is toegekend bij het betalen. Bij de aankoop van de tickets wordt de korting pas na het kiezen van het aantal tickets en de categorie berekend. Het is dus normaal dat bij het kiezen van de categorie de originele prijs nog staat aangeduid.

Meld je aan

Meld je aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.