NL FR

Disney On Ice

€8 korting op tickets voor de shows van 23 t.e.m. 26 februari 2022

Disney On Ice presenteert “Allemaal Helden”, een avontuur vol heldhaftige sprookjes uit al uw favoriete Disneyverhalen. Ga mee op een doldwaas avontuur met de onbevreesde Vaiana en halfgod Maui terwijl ze samen door onbekende gebieden reizen om het hart van Te Fiti terug te brengen. Vergezel Anna en Elsa in hun zoektocht om het koninkrijk te beschermen. Duik ‘Diep in de zee’ en ontrafel de kracht van ware liefde met Ariël, De Kleine Zeemeermin. Laat u helemaal meeslepen in Rapunzels spannende reis en verken samen de nieuwe wereld. En wees erbij terwijl Belle het angstaanjagende Beest moedig temt. Kom samen met ons ontdekken dat moed, vastberadenheid en een goed hart allemaal deel uitmaken van de held in u! 

Een onvergetelijke familieshow met al uw favoriete personages uit Vaiana, Frozen, De Kleine Zeemeermin, Belle en het Beest en Rapunzel. Uiteraard zullen Mickey, Minnie, Donald en Goofy ook van de partij zijn op het ijs van de Lotto Arena.


Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet u €8 korting op categorie 1 en categorie 2 tickets voor de Disney On Ice shows van 23 tot en met 26 februari 2022 in de Lotto Arena in Antwerpen! 


Shows in Lotto Arena zijn enkel in het Nederlands 

Prijzen per ticketcategorieën:

  • Cat 1 = €36 (i.p.v. €44)
  • Cat 2 = €31 (i.p.v. €39)

Data waarop de korting geldig is:

  • Woensdagmiddag 23 februari 2022 om 15u00
  • Vrijdagavond 25 februari 2022 om 19u00
  • Zaterdagochtend 26 februari 2022 om 10u30
  • Zaterdagavond 26 februari 2022 om 18u00


Klik op onderstaande knop om u aan te melden en de kortingscode te bekijken. Klik dan nogmaals op de knop om naar de website van de partner te gaan. Eenmaal op de website heeft u de keuze tussen verschillende shows. Vermeld het gewenste aantal tickets en de ticketcategorie. Nadien moet u de aan u toegewezen privécode invullen. In de volgende fase ontvangt u een overzicht van uw bestelling met de korting al in mindering gebracht op de uiteindelijke prijs. U kunt nu overgaan tot betalen.
Opgelet: als u rechtstreeks naar de site van Teleticketservice gaat zonder de specifieke link te gebruiken, kunt u geen gebruik maken van de korting!


Voorwaarden

Aanbod geldig van 01/09/2021 tot en met 26/02/2022. De korting blijft geldig tot aan de dag van de voorstelling of eindigt wanneer de voorstelling uitverkocht is. Deze korting is ook niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Als u de tickets heeft gekocht zonder korting, maar u er wel recht op had, kunnen wij helaas de korting nadien niet meer verrekenen. Kijk dus zeker na of de korting is toegekend bij het betalen. Bij de aankoop van de tickets wordt de korting pas na het kiezen van het aantal tickets en de categorie berekend. Het is dus normaal dat bij het kiezen van de categorie de originele prijs nog staat aangeduid.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.