NL FR

Maasmechelen Village

10% korting met jouw gratis e-VIP PASS

Midden in de prachtige Limburgse natuur, vlakbij het drielandenpunt waar België, Nederland en Duitsland samenkomen, ligt Maasmechelen Village, een elegante openlucht winkelbestemming waar je in alle rust winkelt bij meer dan 100 premium- en luxemerken, waaronder BOSS, The North Face en Sandro. Je geniet er het hele jaar door van prijzen die tot 60% lager liggen dan de aanbevolen retailprijzen.

Zin in een welverdiende pauze tijdens het shoppen? Proef heerlijke lokale en internationale specialiteiten in één van de vier restaurants.

Maasmechelen Village is ook open op zon- en feestdagen en biedt meer dan 1.600 gratis parkeerplaatsen.

Hou de website zeker in het oog want er komt ook nog een Private Sale aan met kortingen tot 30% op de outletprijs. Niet te missen dus.


Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo ontvang je 10% korting op de outlet prijs in de deelnemende boetieks van Maasmechelen Village dankzij jouw e-VIP PASS!

Klik op onderstaande link om je aan te melden en jouw e-VIP PASS te downloaden. Deze pass kan je rechtstreeks in de deelnemende boetieks laten scannen om jouw voordeel te genieten. De e-VIP PASS is 24u geldig vanaf de eerste scan.


Wil je het plezier verlengen? Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je 15% korting op het totaal van de rekening bij 100 restaurants verspreid over België! Wij selecteerden alvast enkele van deze restaurants in de nabije omgeving van het evenement. Reserveer zeker op voorhand je tafel met vermelding van CrelanCo.

  1. Cuisine d’été in Zonhoven (30 km)
  2. Smaaksalon in Hasselt (34 km)
  3. Wok Dynasty in Hasselt (34 km)


Voorwaarden

De e-VIP PASS geeft je recht op 10% korting op de outlet prijs in de deelnemende boetieks van Maasmechelen Village. Een overzicht van de deelnemende boetieks kan opgevraagd worden bij het Tourist Information Centre. Dit aanbod is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen, kortingen of ronde prijzen en kan niet omgewisseld worden tegen contanten. Dit aanbod is geldig tot 30/11/2022. De e-VIP PASS is niet geldig tijdens de sperperiode.

Meld je aan

Meld je aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.