NL FR

Home Use

Beveilig uw computer, laptop, smartphone en tablet voordelig dankzij Home Use!

Zorg ervoor dat al uw persoonlijke gegevens veilig blijven tijdens het online bankieren en shoppen met behulp van een McAfee-, Norton- of Kaspersky- antivirus beveiliging op uw computer, laptop, smartphone en tablet!

Werk thuis in alle veiligheid met Word, Excel en PowerPoint en koop tegen voordeeltarief een promopakket bestaande uit Office 365 met McAfee, Norton of Kaspersky antivirus.

Crelan-coöperanten genieten immers 15% extra korting op antivirus software van McAfee, Norton en Kaspersky, alsook op Office 365 Home.
Meld u aan, klik op de link en doorloop volgende stappen:

  • Voeg een product naar keuze toe aan uw winkelkarretje door op ‘koop nu’ te klikken.
  • Eenmaal in het winkelkarretje vult u de kortingscode in en klikt u op ‘kortingscode gebruiken’. U krijgt de kortingscode te zien zodra u bent aangemeld.
  • De korting wordt nu toegepast en u kunt de bestelling verder afronden door op 'Afrekenen’ te klikken.


Voorwaarden

Geldig tot 31/12/2020 of zolang de voorraad strekt. Aanbieding geldig op www.home-use.eu. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere promoties. Kortingscode is niet geldig op promopakketten bestaande uit Office 365 home subscription en antivirus beveiliging van McAfee, Norton of Kaspersky. Aanbieding niet geldig op vorige aankopen. Aanbieding ook geldig op verlengingen van huidige licenties. 

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.