NL FR

CASA

Ontvang € 10 korting bij een aankoop vanaf € 50

CASA staat al meer dan 40 jaar voor gezelligheid en het creëren van een heerlijk thuisgevoel. Met een kwalitatief aanbod aan decoratieve en functionele interieurartikelen wil het klanten meer van het leven thuis laten genieten. Zijn doel is u inspiratie brengen voor een sfeervol leven in huis. Om dit te bereiken, kiest CASA voor betaalbare feelgood producten in het gamma decoratie- en geschenkartikelen, huishoudtextiel, keukenaccessoires en meubelen voor in en rond het huis. Het zet in op een fris en dynamisch imago, met aandacht voor een wisselend seizoensaanbod aan de hand van thema’s zoals Valentijn, Pasen, Moederdag, zomer en Kerst.

Crelan-coöperanten ontvangen een korting van € 10 bij een aankoop vanaf € 50. U kan zowel online als in de verschillende winkelpunten dit voordeel genieten. Op de webshop ontvangt u dit voordeel met code CRELAN2019. Bezoekt u liever een winkelpunt? Print dan zeker uw bon af en geef deze ingevuld af aan de kassa.


Voorwaarden

Actie geldig vanaf 01.05.2019 tot en met 30.06.2019 in alle CASA-winkels in België. Niet geldig bij aankoop van cadeaukaarten. Niet cumuleerbaar met andere acties, promoties en kortingen. Niet inwisselbaar voor geld. Maximum 1 bon en 1 korting per aankoop en per klant. Ook geldig op de webshop met online code CRELAN2019.