NL FR

Bookchoice

Geniet van een gratis maandselectie ebooks en audioboeken

Bij Bookchoice houden ze van verhalen. Deze passie willen zij met u delen! Bookchoice selecteert maandelijks 8 spraakmakende boeken van bekende schrijvers en aanstormend talent. De selectie zit vol spannende thrillers, fijne feel-good boeken en meeslepende romans. 

Ontvang als coöperant eenmalig een maandselectie ebooks en audioboeken cadeau! Een mooie kans om kennis te maken met digitaal lezen of om nieuwe favorieten te ontdekken. Wat mag u verwachten:

  • 8 spraakmakende ebooks & audiobooks
  • lezen via ereader, telefoon en tablet
  • gedownloade boeken zijn voor altijd van u
  • dit cadeaulidmaatschap stopt automatisch, geen verplichtingen

U ontvangt dit voordeel via onderstaande link. Gebruik code CRE1B1M89P

 

Voorwaarden

Na het aanmaken van een account heeft u de cadeaucode niet meer nodig. De ontvangen cadeaucode kan maar een keer geactiveerd worden. Er kan per e-mailadres slechts een code worden geactiveerd. U krijgt een maand Bookchoice cadeau, wat inhoudt dat u 8 ebooks en audiobooks mag downloaden. U ontvangt de boeken van de maand waarin de code verzilverd wordt. Deze zijn vanaf dat moment te downloaden tot aan het einde van de volgende kalendermaand.
Voorbeeld: u verzilvert uw code op 28 mei en heeft daarmee recht op de selectie van mei. Deze 8 titels kan u downloaden tot 30 juni door in te loggen op Bookchoice.com.