NL FR

15% korting

Dolce Grill

Frameries

Restaurant-Steakhouse Dolce Grill Frameries serveert sinds 2009 een breed scala aan traditioneel gegrild vlees en gerijpt vlees uit de hele wereld (Frankrijk, Nederland, Zwitserland, Ierland, Schotland, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Verenigde Staten en Australië). Het biedt ook dagverse vis, brasseriegerechten en houtovenpizza's.

Het restaurant is nu een vaste waarde in de wijk Frameries-Mons. Met het industrieterrein ertegenover is het restaurant ongetwijfeld een ontmoetingsplaats voor werknemers tijdens de lunch.

Dolce Grill heeft een parkeerplaats met 60 plaatsen en ligt op 600 meter van de afrit van de R5. In de winter warmen klanten zich graag op voor de twee houtgestookte grills die uitkomen op de eetzaal. In de zomer is er een terras met 100 zitplaatsen.

Let op: reserveer altijd vooraf je tafel en vermeld daarbij dat je coöperatieve aandeelhouder bent van CrelanCo. Vergeet ook niet de Algemene voorwaarden te raadplegen om onaangename verrassingen te voorkomen.

Extra troeven

Terras

Parking

Toegankelijk

Betaalmogelijkheden

  • Bancontact
  • Maestro
  • Visa
  • MasterCard

Contactgegevens

https://www.facebook.com/ledolcegrill/

Route de Bavay, 5
7080 Frameries
Plan route

+32 65 66 14 00

Openingsuren

Open van maandag tot en met vrijdag en op zondag van 12u tot 14u30 en va 18u tot 22u30. Gesloten op zaterdagmiddag.

Geldigheid

Deze actie is geldig tot en met 31/12/2024. Niet geldig op vrijdag, zaterdag en zondag. Niet cumuleerbaar met andere promoties. Zie de Algemene voorwaarden voor alle details.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.