NL FR

15% korting

Bistro Restaurant Villa Eureka

Oombergen (Zottegem)

Chef en eigenaar Frederic De Kegel is een kok met respect voor de seizoenen, voor het product en voor de mensen die hem steunen: zijn ouders timmerden mee aan de weg om een übercharmant villaatje om te bouwen tot een verleidelijk eetadresje. Een open haard en op gepaste tijden jazzy live muziek zegenen Villa Eureka met nog meer sfeer en gezelligheid. In zomertijd is tafelen mogelijk op het met groen omlijste terras. De culinaire verwenformules blijven ’s weekends schitteren, à la carte gaat het bistro-restaurant voluit voor Vlaamse klassiekers als Noordzeetong, filet pur van wit-blauw en meer, die de keuken een moderne touch en heel veel karakter meegeeft. Dé basis blijven verse producten, die wekelijks van op de vermaarde vroegmarkt van Rungis op het bord terechtkomen.

Let op: reserveer altijd vooraf je tafel en vermeld daarbij dat je coöperatieve aandeelhouder bent van CrelanCo. Vergeet ook niet de Algemene voorwaarden te raadplegen om onaangename verrassingen te voorkomen.

Extra troeven

Terras

Parking

Gastronomisch

Toegankelijk

Betaalmogelijkheden

  • Bancontact
  • Maestro
  • Visa
  • MasterCard

Contactgegevens

https://villa-eureka.com/

Europaweg 321
9620 Oombergen (Zottegem)
Plan route

+32 9 279 04 43

Openingsuren

Open voor coöperatieve aandeelhouders van CrelanCo op vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag na reservatie.

Geldigheid

Deze actie is geldig tot en met 31/12/2024. Geldig op het marktmenu op vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag. Niet cumuleerbaar met andere promoties. Zie de Algemene voorwaarden voor alle details.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.