NL FR

15% korting

Hotel Zur Post

Sankt Vith

Een moderne interpretatie van de klassieke Franse keuken – culinaire dromen die alle gastronomisch gidsen omwille van precisie en creativiteit prijzen. Een uniek samengaan van presentatie, smaak en kwaliteit. Hartelijk, persoonlijk, creatief. In het bekroonde hotel en gourmet-restaurant Zur Post* kunnen gasten met al hun zintuigen genieten van topgastronomie. Een traditionele en moderne touch, verenigd met een gezellige en persoonlijke omgeving.

Let op: reserveer altijd vooraf je tafel en vermeld daarbij dat je coöperatieve aandeelhouder bent van CrelanCo. Vergeet ook niet de Algemene voorwaarden te raadplegen om onaangename verrassingen te voorkomen.

Extra troeven

Terras

Gastronomisch

Betaalmogelijkheden

  • Bancontact
  • Maestro
  • Visa
  • MasterCard

Contactgegevens

https://www.hotelzurpost.be/

Hauptstrasse 39
4780 Sankt Vith
Plan route

+32 80 228 027

Openingsuren

Open op woensdag, donderdag en zaterdag van 19u tot 20u15, op vrijdag van 12u tot 13u en van 19u tot 20u15, en op zondag van 12u tot 12u30.

Geldigheid

Deze actie is geldig tot en met 31/12/2024. Niet geldig op zaterdagavond, feestdagen en de dag voor een feestdag, noch voor alle gastronomische arrangementen. Niet cumuleerbaar met andere promoties. Zie de Algemene voorwaarden voor alle details.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.