NL FR

15% korting

De Kapblok

Asse (Zellik)

Vaste waarden moet u koesteren, ook in de gastronomie.

Chef Peter Leemans opende restaurant “De Kapblok” samen met zijn echtgenote Katia. Een uitstekend adresje voor wie in de rand rond Brussel wenst te genieten van een dagverse keuken.

Peter werkte jaren in de Comme chez Soi en kookt graag à la minute en volgens de wensen van de klanten. Met eerlijke en seizoensgebonden producten serveert hij een mooie kaart met gevarieerde vis- en vleesgerechten.

De Kapblok biedt tevens een goed draaiende traiteurdienst die zowel bij bedrijven, op feesten als bij u thuis levert en kookt. Hij zorgt voor wat gevraagd wordt: een assortiment broodjes, ontbijtkoeken, hartige hapjes voor recepties, slaatjes, pasta’s, koude en warme buffetten, walking diner, demo koken, warme gerechten, enz.

Let op: reserveer altijd vooraf je tafel en vermeld daarbij dat je coöperatieve aandeelhouder bent van CrelanCo. Vergeet ook niet de Algemene voorwaarden te raadplegen om onaangename verrassingen te voorkomen.

Extra troeven

Terras

Parking

Gastronomisch

Toegankelijk

Betaalmogelijkheden

  • Bancontact
  • Maestro
  • Visa
  • MasterCard

Contactgegevens

https://dekapblok.be/nl-be/

Brusselsesteenweg 361
1731 Asse (Zellik)
Plan route

+32 2 569 31 23

Openingsuren

Gesloten op maandag, dinsdag en woensdag. Open op donderdag en vrijdag van 12u tot 14u en van 19u tot 20u30, op zaterdag van 19u tot 20u30 en op zondag van 12u tot 14u.

Geldigheid

Deze actie is geldig tot en met 31/12/2024. Niet cumuleerbaar met andere promoties. Geldig voor coöperatieve aandeelhouders van CrelanCo op donderdagmiddag en -avond, op vrijdagmiddag en -avond en op zondagmiddag. Zie de Algemene voorwaarden voor alle details.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.