NL FR

15% korting

Balls & Glory Gent

Gent

In de Jakobijnenstraat, vlak naast de winkelstraat, in hartje Gent serveert chef Wim Ballieu u ’s werelds lekkerste gevulde ballen met stoemp & salades, kortom grootmoeders keuken op uw bord!

Op het Balls & Glory menu: ovengebakken vlees van eigen boerderij met verrassende vullingen, aangevuld met vegetarische alternatieven: beetje nostalgie in een super eigentijds restaurant & shop.

Op zoek naar een restaurant in het mooie Gent? Kom langs bij Balls & Glory en ontdek het eigentijds restaurant en zijn lekkere Belgische keuken!

Het menu kan u steeds raadplegen via volgende link: https://ballsnglory.be/nl/food-menu/.

Opgelet : wegens beperkte ruimte in de zaak is de Crelan actie gelimiteerd tot 2 personen per tafel en wordt maximum één voucher aanvaard.

Let op: reserveer altijd vooraf je tafel en vermeld daarbij dat je coöperatieve aandeelhouder bent van CrelanCo. Vergeet ook niet de Algemene voorwaarden te raadplegen om onaangename verrassingen te voorkomen.

partner.subtitle.extra

partner.extra.terrace

partner.extra.accessibility

partner.subtitle.payments

  • Bancontact
  • Maestro
  • Visa
  • MasterCard

partner.subtitle.contact

https://ballsnglory.be/gent/

Jakobijnenstraat 6
9000 Gent
partner.button.route

partner.subtitle.openinghours

Open van maadag tot zaterdag van 11u30 tot 21u. Gesloten op zondag.

partner.subtitle.terms

Deze actie is geldig tot en met 31/12/2024. Niet cumuleerbaar met andere promoties. Zie de Algemene voorwaarden voor alle details.

partner.button.signin

partner.signin.