NL FR

15% korting

Côte Belge

Knokke-Heist (Ramskapelle)

Côte Belge is een gezellige bar-bistro gelegen in Ramskapelle, met een idyllische setting langs het kanaal. Onze keuken is typisch no-nonsens. Pure, klassieke gerechten waar het product en seizoen steeds centraal staat. Onze visleveranciers zorgen dagelijks voor het beste wat de Noordzee ons te bieden heeft, en ook de meat-lovers zullen niet op hun honger blijven zitten. Wij bieden u een wisselende selectie van dry-aged en normaal-aged runderrassen, gevogelte, enz…

Ook een aanrader is onze gelauwerde steak tartaar. Bij mooi weer serveren we vanaf april tot september zowel lunch als diner op ons prachtig terras.

Let op: reserveer altijd vooraf je tafel en vermeld daarbij dat je coöperatieve aandeelhouder bent van CrelanCo. Vergeet ook niet de Algemene voorwaarden te raadplegen om onaangename verrassingen te voorkomen.

Extra troeven

Terras

Parking

Toegankelijk

Betaalmogelijkheden

  • Bancontact
  • Maestro
  • Visa
  • MasterCard

Contactgegevens

https://www.cotebelge.be/

Sasstraat 53
8301 Knokke-Heist (Ramskapelle)
Plan route

+ 32 (0)50 51 26 91

Openingsuren

zie beschrijving

Geldigheid

Deze actie is geldig van 01/04/2023 tot en met 30/12/2024. Niet cumuleerbaar met andere promoties. Zie de Algemene voorwaarden voor alle details. Open voor coöperatieve aandeelhouders van CrelanCo tijdens de lunch op donderdag tem zondag (tussen 12.00 & 13.00) en tijdens diner op woensdag tem zondag. (Tussen 18.00 & 20.00, zaterdagavond enkel 18.00u). Tijdens zomerseizoen (01/07 – 31/08) van maandag tem zondag enkel om 18.00.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.