NL FR

15% korting

Bar Bistro Côte Belge

Knokke-Heist (Ramskapelle)

Côte Belge is een gezellige bar-bistro gelegen in Ramskapelle, met een idyllische setting langs het kanaal. Onze keuken is typisch no-nonsens. Pure, klassieke gerechten waar het product en seizoen steeds centraal staat. Onze visleveranciers zorgen dagelijks voor het beste wat de Noordzee ons te bieden heeft, en ook de meat-lovers zullen niet op hun honger blijven zitten. Wij bieden u een wisselende selectie van dry-aged en normaal-aged runderrassen, gevogelte, enz…

Ook een aanrader is onze gelauwerde steak tartaar. Bij mooi weer serveren we vanaf april tot september zowel lunch als diner op ons prachtig terras.

Let op: reserveer altijd vooraf je tafel en vermeld daarbij dat je coöperatieve aandeelhouder bent van CrelanCo. Vergeet ook niet de Algemene voorwaarden te raadplegen om onaangename verrassingen te voorkomen.

Extra troeven

Terras

Parking

Toegankelijk

Betaalmogelijkheden

  • Bancontact
  • Maestro
  • Visa
  • MasterCard

Contactgegevens

https://www.cotebelge.be/

Sasstraat 53
8301 Knokke-Heist (Ramskapelle)
Plan route

+ 32 (0)50 51 26 91

Openingsuren

zie beschrijving

Geldigheid

Deze actie is geldig tot en met 31/12/2024. Geldig voor coöperatieve aandeelhouders van CrelanCo tijdens de lunch op donderdag tem zondag (tussen 12u en 13u) en tijdens diner op woensdag tot en met zondag (tussen 18u en 20u, zaterdagavond enkel 18u). Tijdens zomerseizoen (01/07 – 31/08) van maandag tot en met zondag enkel om 18u. Niet cumuleerbaar met andere promoties. Zie de Algemene voorwaarden voor alle details.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.