NL FR

15% korting

't Huis Zonder Naam

Borgloon

’t Huis Zonder Naam is gelegen langs de charmante kapel in Helshoven, een gehucht van Borgloon in hartje Haspengouw. Je kan bij ons uitgebreid genieten van verschillende concepten, er is voor ieder wat wils. Zo kan je bij ons terecht voor een lekkere lunch, een gezellige afternoon, maar ook de betere restaurantkeuken bieden we aan in onze open keuken. Niet enkel binnen zal je kunnen genieten, ook buiten zijn er verschillende troeven die een bezoekje waard zijn. Een dierenpark met o.a. edelherten, een natuurlijke vijver, uitzicht op de eeuwenoude kapel van Helshoven, speeltuigen & springkasteel voor de kinderen, … In de zomer kan je terecht in onze hippe Zomerbar. Je kan je laten neerploffen in onze toffe zitzakken en wegdromen met een cocktail in de zon. Tijdens de wintermaanden kan je genieten in onze cosy Winterbar. Hier worden typische winterdranken en gerechten geserveerd die je vanbinnen doen smelten!

Let op: reserveer altijd vooraf je tafel en vermeld daarbij dat je coöperatieve aandeelhouder bent van CrelanCo. Vergeet ook niet de Algemene voorwaarden te raadplegen om onaangename verrassingen te voorkomen.

Extra troeven

Parking

Toegankelijk

Betaalmogelijkheden

  • Bancontact
  • Maestro
  • Visa
  • MasterCard

Contactgegevens

https://www.huiszondernaam.be/

Helshovenstraat 41
3840 Borgloon
Plan route

+32 11 19 47 74

Openingsuren

Open voor coöperatieve aandeelhouders van CrelanCo van dinsdag tot vrijdag van 11u30 tot 14u30 en van 17h30 tot 21u30 en op zondag van 17u30 tot 21u30.

Geldigheid

Deze actie is geldig tot en met 31/12/2024. Niet cumuleerbaar met andere promoties. Zie de Algemene voorwaarden voor alle details.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.