NL FR

15% korting

Zuid 55

Brugge

Frederik en zijn team heten je van harte welkom. Zij staan klaar om je warm te verwelkomen en culinair te verwennen in een vernieuwd, gezellig en trendy restaurant ‘Zuid 55’. Er wordt gewerkt met een kleine kaart. Iedere werkdag is er ’s middags een lunch te verkrijgen. De keukenbrigade creëert seizoensgebonden gerechten. Verse en lokale producten staan bovenaan hun lijstje om je te laten verrassen. Frederik laat je graag mee genieten van zijn uitgebreide wijncollectie. Wijnfanaten zullen zich kunnen vinden in een mooie wijnkaart.

Let op: reserveer altijd vooraf je tafel en vermeld daarbij dat je coöperatieve aandeelhouder bent van CrelanCo. Vergeet ook niet de Algemene voorwaarden te raadplegen om onaangename verrassingen te voorkomen.

partner.subtitle.extra

partner.extra.terrace

partner.extra.gastronomical

partner.extra.accessibility

partner.subtitle.payments

  • Bancontact
  • Maestro
  • Visa
  • MasterCard

partner.subtitle.contact

https://www.zuid55.be/

Sint-Pieterszuidstraat 55
8000 Brugge
partner.button.route

+32 50 66 55 88

partner.subtitle.openinghours

Open voor coöperatieve aandeelhouders van CrelanCo op donderdagmiddag en vrijdagmiddag voor een 3-gangen weeklunch. Indien gewenst is een upgrade met een signatuur kreeftgerecht mogelijk.

partner.subtitle.terms

Deze actie is geldig tot en met 31/12/2024. Niet cumuleerbaar met andere promoties. Zie de Algemene voorwaarden voor alle details.

partner.button.signin

partner.signin.