NL FR

15% korting

Wok Dynasty Boortmeerbeek

Boortmeerbeek

Topchefs, gespecialiseerd in de Chinese en Japanse keukentradities, laten gasten proeven van originele Oosterse gerechten. Gezond, hip, lekker en à volonté op de koop toe. Lunchen in Wok Dynasty is starten met dagverse soep en dim sums, vooraleer aan het échte werk te beginnen. Daarna overheerlijk en spectaculair wokken op basis van ingrediënten die u zelf kiest. Wie gaat voor het diner passeert ook nog voorbij de teppanyaki, waar meesterkoks à la minute een heerlijk stuk vis, kip of vlees voor u bakken. Na een gepersonaliseerd wokgerecht heeft u hopelijk nog een plaatsje over voor het rijkelijk dessertbuffet.

Let op: reserveer altijd vooraf je tafel en vermeld daarbij dat je coöperatieve aandeelhouder bent van CrelanCo. Vergeet ook niet de Algemene voorwaarden te raadplegen om onaangename verrassingen te voorkomen.

Extra troeven

Terras

Toegankelijk

Betaalmogelijkheden

  • Bancontact
  • Visa
  • MasterCard

Contactgegevens

https://www.wokdynasty.be/boortmeerbeek

Leuvensesteenweg 130A
3191 Boortmeerbeek
Plan route

+32 15 22 00 06

Openingsuren

Open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdagmiddag en zondag.

Geldigheid

Deze actie is geldig tot en met 31/12/2024. Niet cumuleerbaar met andere promoties en all-in menu's. Niet geldig op zaterdagavond en op feestdagen. Zie de Algemene voorwaarden voor alle details.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.