NL FR

15% korting

Mistinguett

Aarschot

De keuken van Francesca Sterckx is een verrijking voor Aarschot en omgeving. Ze werd daartoe goed geschoold en legde een parcours af langs onder meer restaurant Eyckerhof in Bornem. Haar gerechten hebben vaak een rustiek en verfijnd karakter. Kikkerbillen passen prima in dat kader net als een sappig stuk Duroc varken met zacht gestoofde uien, graanmosterdsaus en krokant gebakken aardappelen. Haar royale en rijke nagerechten houden die lijn tot het einde aan met prima pavlova of een secuur uitgevoerd Snickerstaartje.

Let op: reserveer altijd vooraf je tafel en vermeld daarbij dat je coöperatieve aandeelhouder bent van CrelanCo. Vergeet ook niet de Algemene voorwaarden te raadplegen om onaangename verrassingen te voorkomen.

Extra troeven

Terras

Parking

Gastronomisch

Toegankelijk

Betaalmogelijkheden

  • Bancontact
  • Maestro
  • Visa
  • MasterCard

Contactgegevens

https://www.mistinguett-aarschot.be

Gasthuisstraat 19
3200 Aarschot
Plan route

+32 16 46 02 04

Openingsuren

Open voor coöperatieve aandeelhouders van CrelanCo tijdens de lunchtijd op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag en tijdens diner op dinsdag, woensdag en donderdag.

Geldigheid

Deze actie is geldig van 01/01/2023 tot en met 31/12/2023. Niet cumuleerbaar met andere promoties. Zie de Algemene voorwaarden voor alle details.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.