NL FR

15% korting

De Soete'rie

Eernegem

Van harte welkom in restaurant De Soete'rie. Eigenaar en chef Paul De Soete gaat niet over één nacht ijs. Afgestudeerd aan “Ter Groene Poorte” specialiseerde hij zich verder zowel als traiteur-banketaannemer als in 'fijnkeuken’. Na jaren ervaring opgedaan te hebben in een aantal toprestaurants achtte hij de tijd rijp om nog dichter bij de mensen te koken en zijn vakmanschap aan te bieden in z'n eigen zaak: De Soete'rie. Laat u meeslepen in een verhaal van geuren en smaken. Paul gaat voor hedendaagse gerechten maar ook voor klassieke gerechten met een moderne toets. Geniet van pure passie, van een vlotte bediening maar bovenal van heerlijke creaties die steevast bereid worden met dagverse producten.

Let op: reserveer altijd vooraf je tafel en vermeld daarbij dat je coöperatieve aandeelhouder bent van CrelanCo. Vergeet ook niet de Algemene voorwaarden te raadplegen om onaangename verrassingen te voorkomen.

Betaalmogelijkheden

  • Bancontact
  • Maestro
  • Visa
  • MasterCard

Contactgegevens

https://www.desoeterie.be/

Stationsstraat 2
8480 Eernegem
Plan route

+32 472 36 53 10

Openingsuren

Open op donderdagavond, vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag.

Geldigheid

Deze actie is geldig tot en met 31/12/2024. Niet cumuleerbaar met andere promoties. Zie de Algemene voorwaarden voor alle details.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.