NL FR

15% korting

Brasserie Buitenhof

Peizegem

Welkom bij Brasserie Buitenhof!

Op zoek naar een gezellige plek om te genieten van heerlijke maaltijden, voor zowel volwassenen als kinderen? Zoek niet verder!

Onze kaart biedt een ruim aanbod aan voor zowel volwassenen als kinderen, zodat het hele gezin kan genieten van een heerlijke maaltijd. Van diverse kindergerechten tot verfijnde smaken voor volwassenen, we hebben voor ieder wat wils. Van klassieke favorieten tot seizoensgebonden suggesties, u zult zeker smullen van ons diverse kaart.

Geniet van de zon op ons ruime terras. U kan genieten van een heerlijke maaltijd in de buitenlucht, Ons terras biedt de perfecte sfeer.

Of u nu met vrienden, familie, collega’s gezellig wilt komen eten of zelf uitgebreid dineren, Brasserie Buitenhof is de perfecte bestemming voor lekker eten en gezelligheid.

We kijken ernaar uit u binnenkort te verwelkomen in Brasserie Buitenhof!

Let op: reserveer altijd vooraf je tafel en vermeld daarbij dat je coöperatieve aandeelhouder bent van CrelanCo. Vergeet ook niet de Algemene voorwaarden te raadplegen om onaangename verrassingen te voorkomen.

Extra troeven

Terras

Parking

Toegankelijk

Betaalmogelijkheden

  • Bancontact
  • Visa
  • MasterCard

Contactgegevens

https://brasseriebuitenhof.be/

Groenstraat 28
1785 Peizegem
Plan route

+32 52 55 92 79

Openingsuren

Alle dagen geopend van 11u30 tot 22u00.

Geldigheid

Deze actie is geldig tot en met 31/12/2024. Niet cumuleerbaar met andere promoties. Zie de Algemene voorwaarden voor alle details.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.