NL FR

Taito

€450 korting op uw Belgische elektrische step

Ontdek de Taito S1: uw veilige en duurzame Belgische driewielige elektrische step!

Winnaar van de Micro Mobility Award - Step van het Jaar 2023

Stap op de Taito S1 en ervaar het sensationele gevoel van surfen of skiën terwijl je veiligheid en duurzaamheid omarmt. Met zijn unieke driewielige ontwerp en brede platform, biedt de Taito S1 een ongeëvenaarde stabiliteit en vertrouwen bij elke rit.

De Taito S1 onderscheidt zich door:

Revolutionair Veringsysteem - Ultiem Comfort op Elke Ondergrond

Geen zorgen meer over hobbelige wegen, tramsporen of oneffenheden. De unieke veringsysteem zorgt voor optimaal comfort, zelfs op kasseien. Geniet van een soepele en moeiteloze rit.

Europees Meesterschap - Gemaakt met Trots in België

De Taito S1 wordt met trots vervaardigd in samenwerking met vooraanstaande Europese partners, met een sterke focus op kwaliteit. Dit garandeert onberispelijke kwaliteitscontrole terwijl Taito de lokale economie ondersteunt en zijn ecologische voetafdruk minimaliseert. Hun toewijding aan een positieve impact op de samenleving blijkt uit hun samenwerking met een Belgische sociale onderneming die verantwoordelijk is voor de assemblage. Samen streven ze ernaar een product te creëren dat niet alleen uitzonderlijke prestaties levert, maar ook een duurzame en maatschappelijk verantwoorde aanpak bevordert.

Hoogwaardige Kwaliteit en Gemakkelijk Herstelbaar - Voor Langdurig Plezier

Elk onderdeel van de Taito S1 kan gemakkelijk worden vervangen en gerepareerd door lokale partners. Dit betekent een langere levensduur en minder verspilling. Kies voor duurzaamheid en geniet langer van je rit.

Ontdek de toekomst van elektrisch rijden met de Taito S1. Beleef avontuur, ervaar comfort en omarm duurzaamheid - dit is de rit waarop je hebt gewacht!


Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet u €450 totale korting op uw aankoop van de Taito S1!

  • Gratis inklapbare Closca design helm ter waarde van €120
  • Gratis Axa Slot ter waarde van €59
  • Uitzonderlijke €271 korting op uw Taito S1

Klik op onderstaande knop om u aan te melden en de kortingscode te bekijken. Klik dan nogmaals op de knop om naar de website van de partner te gaan. Voeg de volgende producten toe aan uw winkelmandje: Taito S1 (Product), Closca helm (Product > Accessoires), AXA slot (Products > Accessoires). Gebruik de kortingscode bij het betalen om van de korting te genieten.


Voorwaarden

Aanbod geldig van 01/01/2024 tot en met 31/12/2024. Aanbod voorbehouden aan coöperatieve aandeelhouders van CrelanCo. De volgende voorwaarden zijn van toepassing op alle kortingsaanbiedingen van TAITO Mobility BV. Eenmalig gebruik per aankoop: Kortingen kunnen slechts één keer worden gebruikt per aankooptransactie. Het is niet mogelijk om meerdere kortingen te combineren voor dezelfde aankoop. Kortingen zijn exclusief beschikbaar voor klanten die lid zijn van het specifieke loyalty program. Alleen geregistreerde leden komen in aanmerking om van de kortingen te profiteren. Niet cumuleerbaar: Kortingen kunnen niet worden gestapeld met andere kortingen, aanbiedingen of promoties, tenzij anders vermeld. Kies de meest gunstige korting voor jouw aankoop. Geldigheidsperiode: De kortingsaanbieding is geldig tot 31/12/2024. Zorg ervoor dat u de vervaldatum van de korting controleert voordat u deze gebruikt. Toepasbaarheid: Kortingen zijn van toepassing op in aanmerking komende producten en diensten, zoals aangegeven in de aanbieding. Ze zijn niet van toepassing op belastingen, verzendkosten of andere toeslagen, tenzij anders vermeld. Niet inwisselbaar voor contant geld: Kortingen hebben geen contante waarde en kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld. Ze kunnen alleen worden gebruikt voor aankopen binnen Taito Mobility BV. Kortingscodes: Indien van toepassing worden kortingen geactiveerd met een unieke kortingscode. Zorg ervoor dat u de juiste code invoert tijdens het afrekenen om de korting toe te passen. Wijzigingen en annuleringen: TAITO Mobility behoudt zich het recht voor om kortingsvoorwaarden op elk moment te wijzigen of kortingsaanbiedingen in te trekken. Eventuele wijzigingen worden van kracht bij publicatie op onze officiële website. Misbruik: Misbruik van kortingen, waaronder duplicatie, verkoop of frauduleus gebruik, kan leiden tot beëindiging van het lidmaatschap en juridische stappen. Door gebruik te maken van de kortingsaanbiedingen, stemt u in met bovenstaande voorwaarden. Voor vragen of verduidelijkingen kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.