NL FR

Hostellerie Gilain*

4-gangen all-in sterrenmenu voor slechts €125 p.p.

Alain Gilain is een echte ambassadeur van Waalse producten. Hij haalt zijn ingrediënten het liefst bij kleinschalige regionale leveranciers en streeft naar topkwaliteit.  Hiermee gaat hij aan de slag en zet hun smaak extra in de verf met gerechten die zowel fijn als genereus zijn. Hij eerbiedigt de culinaire tradities, maar durft die ook creatief te benaderen. Noem Alain Gilain gerust een ruimdenkende chef. De romantische ambiance en het innemende zicht op de omringende weilanden zullen u ongetwijfeld weten te charmeren.


Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet u een exclusief all-in 4-gangen menu voor slechts €125 ipv €150 per persoon!

Klik op onderstaande knop om u aan te melden en uw voucher af te printen. Reserveer uw tafel rechtstreeks bij het restaurant via mail of telefoon en vermeld duidelijk dat het het Crelan-arrangement betreft. Druk uw bon af en presenteer hem in het restaurant. 


Inbegrepen:

  • aperitief van het huis
  • 4-gangen menu
  • wijnselectie
  • 1/2 water
  • koffie of thee


HOSTELLERIE GILAIN
https://www.hostelleriegilain.com/nl/
Rue de l'Aiguigeois, 1
5503 Sorinnes-Dinant
+32 (0)83 21 57 42
hostelleriegilain@skynet.be


Voorwaarden

Aanbod geldig van 06/09/2023 tot en met 23/12/2023. Aanbod voorbehouden aan coöperatieve aandeelhouders van CrelanCo. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Zolang de voorraad strekt. Enkel geldig op reservaties met vermelding Crelan-arrangement. Niet geldig op specifieke feestdagen en zaterdagavond. Max. voor 4 personen. Geldig voor de volledige tafel.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.