NL FR

Gastronomisch arrangement

Restaurant Vrijmoed**

7-gangen all-in sterrenlunch voor slechts €271 p.p.

Pal in het historische centrum van Gent koos Michaël Vrijmoed een statig herenhuis uit met intiem karakter voor zijn restaurant. Sinds zijn allereerste service legt hij hier de focus op superieure seizoensproducten waaruit hij de diepste smaken naar boven haalt. Na 8 maanden opening mocht hij al een eerste Michelinster in ontvangst nemen; in 2017 volgde een tweede ster.

Zonder aan essentie in te boeten is restaurant Vrijmoed ruim 10 jaar later een verhaal van vakmanschap, stijl en oog voor detail. Vandaag geniet u van een vlekkeloze service onder leiding van maître José Garcia Vidal en laat sommelier Frank Van Scheijndel u bijzondere ontdekkingen in het glas doen.


Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet u van een exclusief all-in 7-gangen lunch voor slechts €271 per persoon! Bovendien ontvangt u ook nog een handgetekend kookboek Vrijmoed EENVOUD (ter waarde van €29,99).

Klik op onderstaande knop om u aan te melden en uw voucher af te printen. Reserveer uw tafel rechtstreeks bij het restaurant via mail of telefoon en vermeld duidelijk dat het het Crelan-arrangement betreft. Print de voucher af en presenteer hem in het restaurant. 

Inbegrepen:

  • champagne
  • 7-gangen menu
  • wijnselectie
  • water
  • koffie
  • handgetekend kookboek Vrijmoed EENVOUD


Vrijmoed
https://www.vrijmoed.be
Vlaanderenstraat 22, 9000 Gent
+32 9 279 99 77
info@vrijmoed.be

Voorwaarden

Aanbod geldig van 01/09/2023 tot en met 31/12/2023. Aanbod voorbehouden aan coöperatieve aandeelhouders van CrelanCo. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Zolang de voorraad strekt. Enkel geldig op reservaties voor lunch met vermelding Crelan-arrangement. Niet geldig op specifieke feestdagen en ook niet op 24/12/2023 en 25/12/2023. Max. voor 4 personen. 

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.