NL FR

Miele

15% korting op het gehele assortiment

Sinds de oprichting in 1899 is Miele trouw gebleven aan de merkbelofte "Immer Besser". Dit motto houdt in dat Miele er altijd naar streeft om zichzelf te verbeteren en telkens haar producten wil optimaliseren... en dat doet het al heel lang. Dit geeft je de zekerheid dat jouw keuze de juiste is en je jarenlang zal genieten van jouw aankoop.

De creaties van Miele staan voor innovatie, kwaliteit en tijdloze elegantie. Zij geven vorm aan de relatie tussen de gebruiker en het product, voldoen aan de verwachtingen, vergemakkelijken de bediening en scheppen een klimaat van vertrouwen. Het succes van Miele blijkt uit de talrijke onderscheidingen die de firma behaalt jaar na jaar voor zowel design als voor product prestaties. 


Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je exclusief 15% korting op het gehele assortiment bij je online aankopen!

Klik op onderstaande knop om je aan te melden en de kortingscode te bekijken. Klik dan nogmaals op de knop om naar de website van de partner te gaan. Gebruik de kortingscode online bij het betalen van je aankopen.


Voorwaarden

Aanbod geldig van 01/09/2022 tot en met 31/12/2022. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen.

Meld je aan

Meld je aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.