NL FR

dimensions M

Verblijf in Waals-Brabant met 15% korting

Dimensions M ligt in Corbais en is het ideale verblijf voor wie een bezoek wil brengen aan Louvain-la-Neuve (UCL, Wetenschapspark, Hergé Museum, … op 5 min), het Axis Parc van Mont-Saint-Guibert (ook op 5 min), in het hart van Waals-Brabant en niet ver van Brussel en Namen.

Alleen, met het gezin of collega's... al wie wil herbronnen of wil werken in een rustige omgeving, vindt hier het comfort en de kalmte die hij of zij zoekt. De hedendaagse, modern ingerichte architectenwoning biedt vijf ruim bemeten gastenkamers met alle comfort: comfort qua temperatuur en geluid, bedden van kwaliteit, kabelinternet en wifi, privé-sanitair, verzorgd ontbijt, gastentafel na reservatie en grote tuin op een terrein van 31 are.  

Op korte afstand zijn er een paar restaurants, wellness-centra, geldautomaten, bushaltes.

Boek nu je verblijf !


Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo krijg je 15% korting op jouw verblijf!

Klik op de knop hieronder om in te loggen. Klik dan nogmaals op de knop om een e-mail naar de partner te sturen en jouw verblijf te boeken. Vermeld in deze e-mail jouw coöperatieve aandeelhouderscode.


Dimensions M

24b chemin Saint Pierre

1435 Corbais (Mont-Saint-Guibert)

Klik hier voor meer informatie.


Wil je het plezier verlengen? Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je 15% korting op het totaal van de rekening bij 100 restaurants verspreid over België! Wij selecteerden alvast enkele van deze restaurants in de nabije omgeving van het evenement. Reserveer zeker op voorhand je tafel met vermelding van CrelanCo.

  1. Ô Si Près in Mont-Saint-Guibert (3 km)
  2. B’Comme in Louvain-La-Neuve (4 km)
  3. Butcher in Ottignies (4 km)


Voorwaarden

Aanbod voorbehouden aan coöperatieve aandeelhouders van CrelanCo en geldig tot 31/12/2022. Afhankelijk van beschikbaarheid.

Meld je aan

Meld je aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.