NL FR

Oké Koffie

Koffiemachine + koffie cups voor slechts €79

Oké Koffie is een Belgische ambachtelijke koffiebranderij die sinds 1873 zorgvuldig bonen selecteert en mengt om duurzame en uitgebalanceerde koffiemelanges samen te stellen. Het 100% Belgisch familiemerk brengt je koffie, zoals het altijd zou moeten zijn. Met een uitgebreid aanbod aan bonen, gemalen koffie, cups en pads kies je de koffie die je wilt, wanneer je maar wilt.

Zin in een heerlijk kopje koffie? Haal dan deze koffiemachine met overheerlijke koffie bij jou in huis. 


Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je 25% korting op een koffiemachine met 30 cups (3 dozen van 10 cups, met 3 verschillende smaken). Je betaalt slechts €79 in plaats €107,50. 

Om hiervan te profiteren, klik je op onderstaande link om je aan te melden en naar de online shop te gaan. Plaats het koffiemachine (in wit of zwart) en 30 cups in jouw winkelmandje en gebruik de kortingscode bij het betalen.


Ontdek nog een aanbieding van Oké Koffie voor coöperatieve aandeelhouders door hier te klikken: 20% korting op het hele assortiment bij Oké koffie!


Voorwaarden

Deze actie is geldig van 09/03/2022 tot en met 09/09/2022. Enkel geldig met online code. Niet cumuleerbaar met andere acties of promoties.

Meld je aan

Meld je aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.