NL FR

Exclusief bubbelspakket

3 topcrémants voor slechts € 35

Cinoco/Palais du Vin, hofleverancier en huisleverancier van verschillende sterrenrestaurants, stelde speciaal voor de Crelan-coöperanten een exclusief crémant-pakket samen, bestaande uit drie Franse crémants, die als kwalitatief alternatief gelden voor champagne.

Het pakket bestaat uit:

1. Cremant De Loire LANGLOIS CHATEAU Brut

Langlois-Chateau in Saumur werd in 1885 opgericht door Edouard Langlois en zijn vrouw Jeanne Chateau. Het domein is bekend voor hun topkwaliteit elegante Loire-wijnen en is eigendom van Bollinger, garantie van kwaliteit. Deze crémant heeft al meermaals de L'Ys d'Or gewonnen, de prijs voor de beste crémant de Loire.
Fijne mousse, geurt eerst naar getoast broodkruim en amandel, nadien rijp fruit met vooral abrikoos en rijpe peer, in de mond, veel smaak en rijpheid maar blijft goed fris.

2. Cremant D’Alsace DOPFF AU MOULIN BRUT ‘Cuvée Julien’

De Elzas produceert ongeveer de helft van alle crémants in Frankrijk. Al sinds de 17de eeuw is de familie Dopff gevestigd in wat waarschijnlijk het mooiste dorpje van de streek is, het pittoreske Riquewihr. Omstreeks 1900 was Julien Dopff de eerste die in de Elzas met de productie van mousserende wijnen begon, na zijn stage in de Champagne. Met zijn 'méthode traditionelle', legde hij de basis voor de latere crémant d'Alsace. Ook deze crémant ‘Cuvée Julien’ viel al meermaals in de prijzen. Lichte en delicate mousserende wijn met florale aroma's, droog, fris, met zacht rijp fruit smaken van pinot blanc en pinot auxerrois-druiven. De schuimwijn wordt zelfs geschonken in het Elzasser driesterrenrestaurant Auberge de l’Ill.

3. Cremant De Bourgogne BAILLY LAPIERRE BRUT 

De cave de Bailly-Lapierre is dé winnende topproducent in Crémant de Bourgogne. De wijnen rijpen in een oude immense steengroeve van 4 hectare groot in het noorden van de regio, nabij Chablis. Na handmatige pluk worden de druiven volledig geperst. In de geur geel fruit, licht briochedeeg en wat citrus. Frisse aanzet, rijp fruit en veel sap. Prettige afdronk waarbij het fruit van pinot noir-, gamay-, chardonnay- en aligoté-druiven domineert.

Als Crelan-coöperant betaalt u slechts € 35* voor deze drie ambachtelijke crémants.

Geniet van dit aanbod door de bestelbon af te printen, in te vullen en terug te sturen naar het e-mailadres vernoemd op de bestelbon. 

*aanbieding geldig van 1/10/2017 tot 31/01/2018. Niet cumuleerbaar met andere kortingen. Transportkosten niet inbegrepen.