NL FR

B&B St-Hubert****

10% korting op een verblijf van 2 nachten

Je gastvrouw en gastheer, Marina en Marc, ontvangen je met open armen op hun manege in Lennik in het hart van het Pajottenland, vlak bij Brussel. De rust en de natuur van het platteland bezorgen je een echt vakantiegevoel. Met de fiets, te voet of te paard geniet je ten volle van de geneugten die deze toeristische regio je te bieden heeft.

Nieuwe luxekamers met zicht op de prachtige Lennikse natuur, place to be voor paardenliefhebbers!

De manege bestaat al meer dan 65 jaar, maar de kamers van B&B St-Hubert zijn helemaal nieuw. De oude conciërgewoning maakte plaats voor een totaal vernieuwde woning met vijf romantisch ingerichte kamers, voorzien van alle comfort. De vijf kamers zijn genoemd naar paarden van Marina en Marc: Mien, Roos, Zafiera, Julius en Jack.


Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je 10% korting op een verblijf van 2 nachten, "Fameus"-streekbiertje of glas cava inbegrepen!

Klik op onderstaande knop om je aan te melden en de kortingscode te bekijken. Klik dan nogmaals op de knop om naar de website van de partner te gaan. Gebruik de kortingscode online bij het betalen van jouw reservering.


Wil je het plezier verlengen? Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je 15% korting op het totaal van de rekening bij 100 restaurants verspreid over België! Wij selecteerden alvast enkele van deze restaurants in de nabije omgeving van het evenement. Reserveer zeker op voorhand je tafel met vermelding van CrelanCo.

  1. Le Rendez-vous des Gourmets in Saint-Hubert (1 km)
  2. Hostellerie La Claire Fontaine in La Roche en Ardennes (23 km)
  3. Domaine du Vieux Moulin in Eprave (26 km)


Voorwaarden

Aanbod geldig van 01/01/2022 tot en met 31/12/2022. Verblijf van 2 nachten. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen.

Meld je aan

Meld je aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.