NL FR

Holidayline

Ontdek het roemrijke verleden van Lissabon vanaf €379

Lissabon is een echt zuiderse stad. Al snel bezwijk je voor haar spontane charme en melancholie. De volkse, nog zo authentieke straatjes van Lissabon zijn aan de moderne tijd kunnen ontsnappen. Voor hoe lang nog? Ontdek de glorie van haar roemrijk verleden en haar ontdekkingsreizigers. Rijd in een van de piepende trams, slenter door de Alfamawijk, waar de tijd is blijven stilstaan. En proef de enige echte pastéis de Belém. Zalig!

Je verblijft in het Hotel Neya. Dit is een viersterrenhotel met ecolabel en wordt geprezen omwille van de rustige ligging, zijn unieke natuurvriendelijke identiteit, de bijzondere inrichting, het heerlijk ontbijt, maar vooral omwille van de service verstrekt door een sympathiek en dynamisch team. In alle aspecten van de kamers zie je het thema natuur en duurzaamheid terugkomen.


Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je van een voordeelprijs vanaf €379 op basis van een standaard tweepersoonskamer!

Klik op onderstaande knop om je aan te melden en de kortingscode te bekijken. Klik dan nogmaals op de knop om naar de website van de partner te gaan. Gebruik de kortingscode online bij jouw reservering.


Inbegrepen:

  • Vlucht Brussel-Lissabon h/t (inclusief ruimbagage)
  • 3  nachten Hotel Neya****
  • 3  x ontbijtbuffet
  • Digitale reisgids


Beschikbare datums:

  • 01/11/22-28/12/22 en 02/01-28/02/23 : €379 p.p.*
  • 01/03/23-31/03/23 : €389 p.p.

*Deze promotie dient minimum 45 dagen voor afreis geboekt te worden. Schoolvakanties en verlengde weekends: prijs op aanvraag


Voorwaarden

Aanbod geldig van 07/09/2022 tot en met 31/03/2023. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Tarieven op basis van een 2-persoonskamer.

Meld je aan

Meld je aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.