NL FR

BijlesHuis

€25 korting op een bijlespakket

BijlesHuis, sinds 2013 marktleider in België binnen het aanvullend onderwijs, hielp al meer dan 12.000 studenten aan een geschikte bijlesdocent in hun buurt of online. Het lerarennetwerk biedt bijles op maat voor alle vakken, onderwijsniveaus en leeftijden. De meeste bijlessen gaan door aan huis, maar BijlesHuis is ook leading in individuele online bijlessen. Dat gaat via een zelf ontwikkeld privé 1-op-1 leerplatform met videochat, screenshare en interactief whiteboard. De bijles is ofwel vakspecifiek (bijvoorbeeld wiskunde, Frans, statistiek, …), of gericht op studiebegeleiding (leren leren) / huiswerkbegeleiding.

BijlesHuis staat voor de best mogelijke ondersteuning van de best mogelijke match.

De troeven van BijlesHuis zijn:

  • Betaalbare bijles volledig op maat
  • Gratis inschrijving
  • Enkel gescreende lesgevers
  • 100% klikgarantie met je lesgever
  • Persoonlijke service en bereikbare klantendienst

Als coöperatieve aandeelhouder van Crelan geniet u €25 korting op de bijles, vanaf een pakket van 8 lesuren!


Klik op onderstaande knop om u aan te melden en de kortingscode te bekijken. Klik dan nogmaals op de knop om naar de website van de partner te gaan. Dien een aanvraag in via de site van BijlesHuis. Noteer de kortingscode in het vak ‘Vertel ons waarnaar je op zoek bent’ na de beschrijving van je hulpvraag. 


Voorwaarden

Aanbod geldig van 01/09/2021 tot en met 31/12/2021. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen, kortingen of cashbacks. De kortingscode geeft je recht op €25 korting op de prijs van de bijlessen. Het minimale pakket bij afname zijn 8 bijlessen.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.