NL FR

Maasmechelen Village

10% korting met uw gratis e-VIP PASS

Midden in de prachtige Limburgse natuur, vlakbij het drielandenpunt waar België, Nederland en Duitsland samenkomen, ligt Maasmechelen Village, een elegante openlucht winkelbestemming waar u in alle rust winkelt bij meer dan 100 premium- en luxemerken, waaronder BOSS, The North Face en Sandro. U geniet er het hele jaar door van prijzen die tot 60% lager liggen dan de aanbevolen retailprijzen.

Zin in een welverdiende pauze tijdens het shoppen? Proef heerlijke lokale en internationale specialiteiten in één van de vier restaurants. Afhankelijk van de geldende maatregelen, kunt u kiezen voor een zittende maaltijd of take-away.

Maasmechelen Village is ook open op zon- en feestdagen en biedt meer dan 1600 gratis parkeerplaatsen.


Als coöperatieve aandeelhouder van Crelan ontvangt u 10% korting op de outlet prijs in de deelnemende boetieks van Maasmechelen Village dankzij uw e-VIP PASS!

Klik op onderstaande link om u aan te melden en uw e-VIP PASS te downloaden voor uw bezoek aan Maasmechelen Village. Deze pass kunt u rechtstreeks in de deelnemende boetieks laten scannen om uw voordeel te genieten. Uw e-VIP PASS is 24u geldig vanaf de eerste scan.


Voorwaarden

De e-VIP PASS geeft u recht op 10% korting op de outlet prijs in de deelnemende boetieks van Maasmechelen Village. Een overzicht van de deelnemende boetieks kan mondeling opgevraagd worden bij het Tourist Information Centre. Dit aanbod is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen, kortingen of ronde prijzen en kan niet omgewisseld worden tegen contanten. Dit aanbod is geldig tot 30/11/2021. De e-VIP PASS is niet geldig tijdens de sperperiode.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.