NL FR

Expo Dino World

10% korting op uw tickets

VERTREK OP ONTDEKKING LANGS EEN SPANNEND EDUCATIEF PARCOURS OP MEER DAN 5000 M² IN BRUSSELS EXPO!

Beleef een buitengewoon avontuur langs een parcours op een oppervlakte van meer dan 5000 vierkante meter… Reis meer dan 65 miljoen jaar terug in de tijd en ontdek een wereld waar de meest buitengewone wezens regeerden die onze planeet ooit gekend heeft: dinosaurussen. Een leuk, leerzaam, fascinerend parcours dat elk kind in een avonturier verandert en die iedereen naar een unieke en wonderlijke wereld zal brengen!

Laat u verrassen door de grootte en het gebrul van de triceratops, de brachiosaurus of de beroemde tyrannosaurus. Sta versteld van de fantastische afmetingen van de Pteranodon en vergelijk uw eigen voetafdrukken met die van een jonge Diplodocus.

Ontworpen om 'covid safe' te zijn, maar ook en vooral een moment van familieplezier.


Als coöperatieve aandeelhouder van Crelan ontvangt u 10% korting op uw tickets voor Expo Dino World!

Klik op onderstaande link om u aan te melden en naar de online ticketing service te gaan. Gebruik de promocode. Kies een datum in de kalender en maak zo gebruik van de korting. De korting werd reeds verrekend op de geafficheerde prijzen.


Voorwaarden

Geldig voor tickets vanaf 01/06/2021 en tot uitputting van de voorraad. Max. 10 tickets per bestelling. Niet cumuleerbaar met andere promoties en/of met terugwerkende kracht.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.