NL FR

Çois Cycling Legacy

20% korting in de webshop

Wat als fietsen in uw DNA zit? En wat als u deze passie kan combineren met een hart voor mode? Dit is het verhaal van Tom en Çois Cycling Legacy. Voor Çois draait het allemaal om familie en de passie voor het fietsen. 

Het verhaal van Çois begon drie generaties geleden. Grootvader François Cools is de inspiratiebron en werd op 18 jarige leeftijd, in 1936, nationaal kampioen op de piste. Datzelfde jaar nam hij ook deel aan de Olympische Spelen van Berlijn. Na vele titels in het baanwielrennen sloot hij zijn goed gevulde carrière af als ploegleider van Mann-Grundig en als derny-gangmaker tijdens de legendarisch zesdaagses (o.a. in het Antwerpse Sportpaleis).

De volgende generaties – Beide zonen, Eddy en Milo, beschikten over hetzelfde talent en wonnen veel amateurraces. Milo werd Belgisch kampioen in 1971 en 1972. Kortom een hele familie gebeten door het wielrennen en een liefde voor stijlvolle kleding. En dit zijn meteen ook de hoofdingrediënten van Çois Cycling Legacy.

Het kledingmerk – met een knipoog naar het wielrennen. Heel modieus, strak en geschikt voor elke gelegenheid. Een kledingmerk dat u kan dragen op een tochtje met de fiets, maar ook op een aankomende zakenmeeting. Intussen heeft het merk ook een ruim assortiment fietskleding en bijpassende accessoires.


Als coöperatieve aandeelhouder Crelan geniet u een korting van 20% op alle producten in de webshop!


Klik op onderstaande link om aan te melden en naar de online shop te gaan. Gebruik de kortingscode bij het betalen van uw aankopen.


Voorwaarden

Aanbod geldig tot en met 30/04/2021. Niet cumuleerbaar.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.