NL FR

Clement Wines presenteert: Emilio Moro

15% korting op de Emilio Moro wijnen

Clement Wines is al 3 generaties lang (sinds 1960) een echt familiebedrijf. Het is gespecialiseerd in wijnen van over de hele wereld met een mooie prijs/kwaliteits-verhouding.

Het familiebedrijf Emilio Moro is sinds 1892 in Pesquera del Duero gevestigd. Deze bodega kan bogen op een traditie van drie generaties en omvat onder andere wijngaarden van meer dan 90 jaar oud. Uw  pakket omvat 1 fles witte wijn en 2 flessen rode wijn. De “El Zarzal” is een volle witte wijn, gemaakt van de Godello druif. De onmiskenbare eiken tonen van brioche en geroosterd brood geven de wijn een mooie diepgang en complexiteit. Terwijl u wacht op de ‘grote’ rode wijn van Emilio Moro, kan u genieten van de fruitige en jeugdige Finca Resalso die gemaakt is uit 100% Tempranillo. De derde wijn is de Crianza van Emilio Moro die uitblinkt in zuiverheid, elegantie en complexiteit en een dosis Spaans temperament!


Als coöperatieve aandeelhouder van Crelan geniet u een korting van 15% op het ontdekkingspakket Emilio Moro!


Klik op onderstaande link om aan te melden en naar de online shop te gaan. Gebruik de kortingscode bij het betalen van uw aankopen, en dat is het!


Voorwaarden

Clement Wines staan in voor de verkoop en ophaling/verzending van de wijnen (levering aan huis is €6,95 incl. BTW). Betaling via de webshop. Aanbod geldig tot en met 30/04/2021.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.