NL FR

1971

10% korting in de webshop

1971 is een Belgisch fairtrade- en ecologisch kledingmerk dat de mode-industrie eerlijker, humaner en respectvoller wil maken.

1971 is een duurzame collectie voor mannen die graag kwaliteitskleding dragen en tegelijkertijd ecologisch bewust zijn, en dit met een knipoog naar de jaren '70. 

De poloshirts, truien en sweaters van 1971 zijn praktisch en cool en hebben een snit en een afwerking die ze tijdloos maken.

1971 is ook een verbintenis om kwaliteitskleding aan te bieden die in België is ontworpen, in alle transparantie is geproduceerd en tegen eerlijke prijzen wordt aangeboden. 

Christelle Loozen heeft ervoor gekozen om niets te verbergen. Haar twee partnerwerkplaatsen voor topstukken in het noorden van Portugal worden duidelijk vermeld op haar site. Haar familiewerkplaats voor denim bevindt zich in de Italiaanse regio Abruzzo

Eens in de wereld van 1971, keert u terug naar een authenticiteit die u nooit moe wordt.


Als coöperatieve aandeelhouder van Crelan geniet u 10% korting in de volledige online shop!


Om hier gebruik van te maken, klikt u op onderstaande link om aan te melden en naar de online shop te gaan. Gebruik de kortingscode bij het betalen van uw aankopen.


Voorwaarden

Geldig op de volledige collectie, behalve op gesoldeerde artikelen. Aanbod geldig tot 31/03/2021. Gratis verzending en retourzending.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.