NL FR

Vignobles Les Artistes

15% korting op witte wijn Le Moulin Blanc

Le Moulin Blanc van Vignobles Les Artistes wordt in een van de zonnigste regio's van Frankrijk geproduceerd op basis van een perfecte assemblage van de twee meest bekende druivenrassen ter wereld: de chardonnay en de sauvignon blanc. 

De kalkhoudende grond waarin de druivelaars groeien is rijk aan mineralen en dat proef je. Voeg daarbij nog de know-how van de producent om een zuiver ambachtelijke wijn te maken en het resultaat is zonder meer uitstekend. Le Moulin Blanc is een frisse witte wijn met een volle afdronk die niet mag ontbreken op een zomerse barbecue. Op warme dagen zal hij ook fel geapprecieerd worden als aperitief. Hij is sowieso ook een ideale begeleider voor visgerechten en slaatjes. Aanbevolen serveertemperatuur: 4°.

Vignobles Les Artistes is een ambachtelijke Belgische wijnmaker die actief is in het departement Gers, in het zuidwesten van Frankrijk. De economie van de landelijke en uitermate zonnige Gers is nog grotendeels gebaseerd op wijnbouw. Ook de befaamde armagnac komt uit deze regio. Voor de ambachtelijke producten van Vignobles Les Artistes worden naast klassieke soorten ook wel minder bekende druivenrassen gebruikt. Dit resulteert in een eigenzinnig gamma met heel karakteristieke en verrassende wijnen.

 

Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je op Le Moulin Blanc 15% korting op de normale prijs van €9,50 per fles.

Klik op onderstaande knop om je aan te melden en de kortingscode te bekijken. Klik dan nogmaals op de knop om naar de website van de partner te gaan. Gebruik de kortingscode online bij het betalen van je aankopen.

Geniet, maar drink met mate.

Voorwaarden

Aanbod geldig van 1/05/2022 tot en met 30/09/2022, bij aankoop van 9 flessen. Vanaf 12 flessen betaal je slechts € 4,75 leveringskosten. Aanbod enkel geldig in België.

Meld je aan

Meld je aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.