NL FR

Vignobles Les Artistes

25% op ambachtelijke Les Mousquetaires van Vignobles Les Artistes

Bekroonde frisse witte wijn uit de zonnigste streek van Frankrijk

Wilt u de zuiderse sfeer ook proeven in een glas, dan zit u goed met Les Mousquetaires, de heerlijke droge witte wijn die dit jaar bekroond werd met de Bouchon d’Or Champs Elysées. Les Mousquetaires is de trots van Vignobles Les Artistes. Deze ambachtelijke Belgische wijnmaker is actief in het departement Gers, in het zuidwesten van Frankrijk. De economie van het landelijke en uitermate zonnige Gers is nog grotendeels gebaseerd op wijnbouw. Ook de befaamde armagnac komt overigens uit deze regio. Voor de ambachtelijke producten van Vignobles Les Artistes worden ook wel minder bekende of zelfs vergeten druivenrassen gebruikt. Dit resulteert in heel karakteristieke, eigenzinnige en verrassende wijnen.

Als coöperatieve aandeelhouder van Crelan kan u nu extra voordelig kennismaken met Les Mousquetaires: op bestellingen van 6 flessen of meer geniet u een korting van 25%. Vanaf 12 flessen is de levering gratis.

Ook op de andere wijnen uit het gamma van Vignobles Les Artistes geniet u een korting van 15%. Klik hier om deze aanbieding te ontdekken. 


Voorwaarden
Geldig van 06/08/2020 tot 30/09/2020, en bij een aankoop vanaf 6 flessen. Gratis levering vanaf 12 flessen. Actie enkel geldig in België.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.