NL FR

Crowne Plaza Brugge

Toerist in eigen land wordt heel aantrekkelijk dankzij Crowne Plaza Brugge

Crowne Plaza Brugge**** ligt in het hartje van de stad, met zicht op het mooie plein de Burg en op wandelafstand van alle belangrijke bezienswaardigheden, shopping, musea,... Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van het binnenzwembad, fitness en sauna. Reserveer uw fietsen zodat u op verkenning kunt gaan in het prachtige Brugse Ommeland zoals Damme en Sluis. Het restaurant PlazaCafé met ruim terras op de Burg is elke dag open. U geniet er van een cocktail met tapas of van een lichte lunch maar u kunt er ook à la carte eten of kiezen uit de seizoensgebonden suggesties.

Coöperatieve aandeelhouders van Crelan kunnen in dit viersterrenhotel overnachten voor € 145. Wat mag u voor deze prijs verwachten? 

  • 1 overnachting in een tweepersoonskamer voor 2 personen
  • ontbijt voor 2 personen
  • huur van 2 fietsen voor een dag

Reserveren doet u via mail naar hotel@cpbrugge.com. Geef in uw reserveringsmail zeker onderstaande code mee. 


Condities

Aanbod geldig tot en met 30/09/2020. City taks is niet inbegrepen en bedraagt € 2,12 per persoon per nacht. Aanbod op basis van beschikbaarheid. Huurfietsen zijn eveneens inbegrepen naargelang beschikbaarheid. Reservaties kunnen kosteloos geannuleerd worden tot 48u voor aankomst. Bij annulatie binnen 48u voor aankomt wordt 100% kosten gerekend. De voucher dient te worden afgegeven bij check-in.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.