NL FR

30% korting

Kajak Gent

Ontdek Gent vanop het water

Ontdek Gent vanop het water met een kajaktocht van 2,5 of 4 uur óf een hele dag: inclusief route, zwemvest, peddel en een kajak naar keuze.

Beleef een sportieve middag of dag op de Gentse wateren! Via de grachten van Gent of via de Leie, ontdekt u de omgeving vanop het water met de kajak, kano of sup. Leuk als uitje met vrienden of familie. Probeer zeker eens de sup, dé nieuwe trend: een combinatie van surfen en peddelen, waarbij u al rechtstaand het water trotseert. Bij het kajakken kunt u uit een enkele of dubbele kajak (voor 2 personen) kiezen. 

Leer Gent op een nieuwe manier kennen en bewonder de stad vanaf het water.

Als coöperatieve aandeelhouder van Crelan geniet u 30% korting op de reservatie van uw kajak. Surf naar Kajakgent en vul het formulier in. Vergeet zeker niet de vermelde code bij de opmerkingen te noteren. U kunt ook steeds bellen of e-mailen. Telkens met vermelding van de promocode.


Voorwaarden
Geldig tot en met 30/09/2020 en tijdens de herfstvakantie (2/11/2020 - 8/11/2020). Korting is niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Korting is geldig voor max. 4 personen. Geldig volgens beschikbaarheid. Reservatie op voorhand is verplicht.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.