NL FR

Floraliën

Geniet van een stukje paradijs in Gent

In lijn met het advies dat de regering heeft gegeven om mogelijke corona-besmettingen zo veel mogelijk te beperken, wordt deze activiteit uitgesteld en verplaatst naar een latere datum. De organisatie neemt hiervoor contact met u op.

Van 1 mei 2020 tot en met 10 mei 2020 zal Gent in het teken staan van Floraliën 2020. 'Mijn paradijs, mijn wereldse tuin' wordt het thema van deze editie van Floraliën. In de huidige maatschappij zijn wij steeds meer op zoek naar stilte en rust, naar onszelf en naar ons persoonlijk paradijs. Dat paradijs ligt voor iedereen op een andere plaats. Misschien vindt u het in uw groene huiskamer, of in een park of in eigen tuin...

Het bloemen- en plantenfestival zal doorgaan in de gebouwen van ICC, de Floraliënhal en het Kuipke. 

Als coöperant betaalt u online slechts € 19 in plaats van € 22 voor uw ticket. Klik op onderstaande link, selecteer de gewenste datum en het uur waarop u uw bezoek wenst te doen. Ga verder en klik in het volgende scherm op kortingscode. Geef code ELAN20FLOR in om van deze korting te genieten. Opgelet, u kunt maximaal twee tickets per bestelling ingeven.


Voorwaarden

Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Niet cumuleerbaar met andere acties. Twee tickets per bestelling.