NL FR

DreamLand

15% korting op speelgoed

Scoor 15% korting op je Sint en Kerstinkopen

De zak van Sinterklaas en de Kerstman goed vullen? Dat kan dit najaar een pak voordeliger!


Als coöperatieve aandeelhouder van Crelan geniet u 15 % korting op speelgoed* in alle DreamLand-winkels en op dreamland.be!

Klik op onderstaande link om u aan te melden en uw kortingsbon te printen. Geef de bon af aan de kassa in een DreamLand-winkel om van de korting te profiteren of gebruik de kortingscode op dreamland.be.


Voorwaarden

Aanbod geldig van 15/11/2021 tot en met 15/12/2021 op het speelgoedassortiment in alle DreamLand-winkels en op dreamland.be. Geef de promotiecode in bij uw online reservatie op dreamland.be om van de korting te profiteren. Of geef de bon af aan de kassa om van uw korting te profiteren. 1 bon per klant. De bon kan niet worden gebruikt aan de kassa van een afhaalpunt na een reservatie via de webshop. Niet cumuleerbaar met lopende acties. Dit is geen publieke actie, deze is vertrouwelijk en is uitsluitend bestemd voor coöperatieve aandelhouders van Crelan. Bekendmaking of verspreiding van de code, of gebruik van de code toestaan aan derden is niet toegestaan. Niet naleving van deze voorwaarden kan aanleiding geven tot juridische stappen. *Niet geldig op babyartikelen, geschenkkaarten, gaming en multimedia, school-en kantoorbenodigdheden, telefoonkaarten, geschenkboxen, iTunes-kaarten, pretparktickets, fotokaders en -albums, wenskaarten, posters, boeken, strips, kamermeubilair, Halloween en textiel.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.