NL FR

Phantasialand

Tot 44% korting op uw tickets

Ontdek Phantasialand en beleef met de hele familie unieke attracties en spetterende shows!

Witte stoom stijgt op uit de straten! Een revolutionaire vliegmachine vliegt majestueus en elegant door de lucht. In de verte klinkt het gebons van machines: Rookburgh is ontwaakt! Ontdek deze nieuwe wereld samen met zes andere prachtig gedecoreerde themagebieden Fantasy, Berlin, Deep in Africa, China Town, Mexico en Mystery. Geniet van meer dan 40 spectaculaire attracties en wervelende shows. 

Er zijn tal van attracties voor het hele gezin. Voor de kleinsten is er veel te ontdekken en waaghalzen beleven in Phantasialand de spannendste thrillrides. Kortom: jong en oud beleven samen een perfecte dag, ondergedompeld in een andere wereld!

Als coöperatieve aandeelhouder van Crelan geniet u tot 44% korting op uw tickets!


Normale prijzen per ticketcategorieën:

  • volwassenen en kinderen + 12j:  €54,50
  • kinderen (4-11 jaar):  €44,50
  • kinderen (0-4 jaar): gratis

Het voordeeltarief varieert tussen de €30,50 en €46,50.

Klik op onderstaande knop om u aan te melden en de kortingscode te bekijken. Klik dan nogmaals op de knop om naar de website van de partner te gaan. Gebruik de kortingscode online bij het betalen van uw aankopen.


Voor info over de coronamaatregelen, surf naar https://www.phantasialand.de/nl/informatie-over-de-opening/#voraussetzungen-besuch


Voorwaarden

Aanbod geldig van 01/09/2021 tot en met 31/12/2021. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Kinderen jonger dan 4 jaar dienen eveneens een gratis geprint ticket te hebben, deze kunnen aangevraagd worden op de aankooppagina.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.