NL FR

Phantasialand

Tot 30% korting op je tickets

Ontdek Phantasialand en beleef met de hele familie unieke attracties en spetterende shows!

Witte stoom stijgt op uit de straten! Een revolutionaire vliegmachine vliegt majestueus en elegant door de lucht. In de verte klinkt het gebons van machines: Rookburgh is ontwaakt! Ontdek deze nieuwe wereld samen met zes andere prachtig gedecoreerde themagebieden: Fantasy, Berlin, Deep in Africa, China Town, Mexico en Mystery. Geniet van meer dan 40 spectaculaire attracties en wervelende shows. 

Er zijn tal van attracties voor het hele gezin. Voor de kleinsten is er veel te ontdekken en waaghalzen beleven in Phantasialand de spannendste thrillrides. Kortom: jong en oud beleven samen een perfecte dag, ondergedompeld in een andere wereld!


Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet u tot 30% korting op je tickets!

Klik op onderstaande knop om je aan te melden. Klik dan nogmaals op de knop om naar de website van de partner te gaan. De korting wordt automatisch verrekend.

ticketprijzen per ticketcategorieën:

  • Volwassenen en kinderen + 12j: €57
  • Kinderen (4-11 jaar):  €47
  • Kinderen (0-4 jaar): gratis


Voorwaarden

Aanbod geldig van 01/05/2022 tot en met 31/12/2022. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Kinderen jonger dan 4 jaar dienen eveneens een gratis geprint ticket te hebben, deze kunnen aangevraagd worden op de aankooppagina.

Meld je aan

Meld je aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.