NL FR

Bellewaerde Aquapark

€2 korting op je toegangstickets

Beleef Bellewaerde Aquapark met het hele gezin!

Bellewaerde Aquapark, da’s ‘aaah!’ voor het hele gezin! Grote en kleine bengels gillen ‘aaah!’ in de spectaculaire speelzones en op de geweldige glijbanen, terwijl de ouders relaxed ‘aaah!’ zuchten in de vele jacuzzi’s of ligzones. En dat allemaal in een tropische, groene oase, bij een heerlijke temperatuur van 34°C!


Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo betaal je voor tickets voor volwassenen het kindertarief! Je betaalt slechts €19 in plaats van €21.

Klik op onderstaande link om je aan te melden en naar de online ticketservice te gaan. Klik dan nogmaals op de knop om naar de website van de partner te gaan. Gebruik de kortingscode om van de korting te profiteren. Het kortingstarief wordt automatisch toegepast.


Wil je het plezier verlengen? Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je 15% korting op het totaal van de rekening bij 100 restaurants verspreid over België! Wij selecteerden alvast enkele van deze restaurants in de nabije omgeving van Bellewaerde Aquapark. Reserveer zeker op voorhand je tafel met vermelding van CrelanCo.

  1. De Leene
  2. Ma Passion
  3. Restaurant CRKL


Voorwaarden

Aanbod geldig tot en met 09/10/2022. Ticket voor parking niet inbegrepen. Aanbod niet cumuleerbaar met andere acties of promoties.

Meld je aan

Meld je aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.