NL FR

Aqualibi

€3 korting op je toegangstickets

Laat je opzwepen door het Caraïbisch ritme van Aqualibi! Palmbomen, kokosnoten, surfplanken,... sleuren je helemaal mee naar zonnige oorden. Een heerlijk warme duik bij 29°C is dé ontspanning waar het hele gezin naar uitkijkt! In het ondiepe water van Kiddie Bay beleven de allerkleinste waterratten de tijd van hun leven, terwijl grote broer of zus de ene glijbaan na de andere afschuimt, en mama of papa genietend naar het spektakel kijkt. 


Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je €3 korting op je toegangsticket! Je betaalt €20 in plaats van €23 voor een toegangsticket (>1,20m).

Klik op onderstaande link om je aan te melden en naar de online ticketservice te gaan. Klik dan nogmaals op de knop om naar de website van de partner te gaan. Gebruik de kortingscode om van de korting te profiteren. Het kortingstarief wordt automatisch toegepast.


Wil je het plezier verlengen? Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je 15% korting op het totaal van de rekening bij 100 restaurants verspreid over België! Wij selecteerden alvast enkele van deze restaurants in de nabije omgeving van Aqualibi. Reserveer zeker op voorhand je tafel met vermelding van CrelanCo.

  1. Tero Bierges
  2. B’comme
  3. Butcher


Voorwaarden 

Aanbod geldig tot en met 09/10/2022. Ticket voor parking niet inbegrepen. Aanbod niet cumuleerbaar met andere acties of promoties.

Meld je aan

Meld je aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.