NL FR

Bellewaerde Park

€4 korting op je toegangstickets

Een dagje Bellewaerde Park, da’s nie normaal.

Bij jou in de tuin lopen er waarschijnlijk geen leeuwen, giraffen en tijgers rond. En da’s normaal. Net zoals je kinderen soms geen blijf weten met hun energie … en jij niet met hen. En dat je thuis niet met vuur mag spelen of van het dak springen, da’s ook normaal. 

Maar Bellewaerde Park, da’s nie normaal! Hier gillen je kinderen van plezier in familiecoasters en waterattracties; sta je oog in oog met de meest indrukwekkende dieren; en valt je mond open tijdens de adembenemende Bengali Stunt & Dive Show. En dat allemaal in een prachtige, natuurlijke omgeving! 

Dus? Klaar voor een dagje nie normaal?Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo betaal je voor tickets voor volwassenen het kindertarief! Je betaalt €32 in plaats van €36.

Klik op onderstaande link om je aan te melden en naar de online ticketing service te gaan. Klik dan nogmaals op de knop om naar de website van de partner te gaan. Gebruik de kortingscode om van de korting te profiteren. Het kortingstarief wordt automatisch toegepast.


Wil je het plezier verlengen? Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je 15% korting op het totaal van de rekening bij 100 restaurants verspreid over België! Wij selecteerden alvast enkele van deze restaurants in de nabije omgeving van Bellewaerde Park. Reserveer zeker op voorhand je tafel met vermelding van CrelanCo.

  1. De Leene
  2. Ma Passion
  3. Restaurant CRKL


Voorwaarden

Aanbod geldig tot en met 09/10/2022. Ticket voor parking niet inbegrepen. Aanbod niet cumuleerbaar met andere acties of promoties.
Gratis toegang voor kinderen kleiner dan 1m.

Meld je aan

Meld je aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.