NL FR

Bellewaerde Park

€4 korting op tickets voor volwassenen

Wat als je iets geks zou meemaken?
Een geweldig uitstapje voor het hele gezin? Ga naar Bellewaerde Park, dat is echt te gek! Geniet van de coolste attracties. In plaats van uw goudvis te zien rondzwemmen in zijn kom, laat u zich verrassen door onze super exotische dieren! Ontdek ook onze nieuwe Bengaalse Stunt & Duik Show, een adembenemende ervaring. En dit alles terwijl u geniet van een natuurlijke omgeving. Geniet nu van €4 korting op volwassenen tickets!

Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je €4 korting op volwassenen tickets.

Klik op onderstaande knop om je aan te melden. Klik vervolgens nogmaals op de knop om naar de externe bestelwebsite te gaan.


Wil je het plezier verlengen? Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je 15% korting op het totaal van de rekening bij 100 restaurants verspreid over België! Wij selecteerden alvast enkele van deze restaurants in de nabije omgeving van Bellewaerde Park. Reserveer zeker op voorhand je tafel met vermelding van CrelanCo.

  1. De Leene
  2. Ma Passion
  3. Restaurant CRKL


Voorwaarden

Aanbod tot 31/12/2023. Aanbod voorbehouden aan coöperatieve aandeelhouders van CrelanCo. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Zolang de vooraad strekt. Tickets zijn niet geldig tijdens de Halloween periode (van 21/10/2023 tot en met 5/11/2023). Volgens beschikbaarheid.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.