NL FR

Walibi

€5 korting op je toegangstickets

Dringend nood aan een flinke portie fun? Dan moet je in Walibi zijn!

Van ruige achtbanen tot familiale pret, Walibi’s 43 spannende attracties staan klaar om je een onvergetelijke daguitstap te bezorgen. Want of je nu komt met kleine kinderen of met vrienden die dol zijn op adrenalinestoten, in Walibi maak je gegarandeerd heerlijke nieuwe herinneringen. Wist je trouwens dat er heel wat nieuwe attracties en belevenissen aan het park werden toegevoegd? Proef in Karma World bijvoorbeeld van het verre Indië en daag iedereen uit voor een wedstrijdje ‘om-ter-meest-popcorns-knallen’ in Popcorn Revenge! Of laat je meeslepen door het tropische ritme van Exotic World waar je oog in oog zal staan met Kondaa: de hoogste, snelste en meest angstaanjagende megacoaster in de Benelux. Kom zelf deze legendarische achtbaan temmen in Walibi, het Beste Pretpark van België.


Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo betaal je voor tickets voor volwassenen het kindertarief! Je betaalt dus slechts €37 in plaats van €42.

Klik op onderstaande link om je aan te melden en naar de online ticketservice te gaan. Klik dan nogmaals op de knop om naar de website van de partner te gaan. Gebruik de kortingscode om van de korting te profiteren. Het kortingstarief wordt automatisch toegepast.


Wil je het plezier verlengen? Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je 15% korting op het totaal van de rekening bij 100 restaurants verspreid over België! Wij selecteerden alvast enkele van deze restaurants in de nabije omgeving van Walibi. Reserveer zeker op voorhand je tafel met vermelding van CrelanCo.

  1. Tero Bierges
  2. B’comme
  3. Butcher


Voorwaarden

Aanbod geldig tot en met 09/10/2022. Ticket voor parking niet inbegrepen. Aanbod niet cumuleerbaar met andere acties of promoties.
25 juni, 11 & 25 september 2022 is Walibi volboekt. 


Meld je aan

Meld je aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.