NL FR

ZOO Planckendael

Geniet 20% korting op een bezoek aan Planckendael

Boordevol apennieuws! De bonobo’s palmen hun nieuwe, vijf keer grotere verblijf in continent Afrika in. Ga op Expeditie Bonobo, net als onze wetenschappers! Ook een levendige familie berberaap uit het Atlasbergte hebben hun intrek genomen.  Ze zijn, net als de bonobo’s, bedreigd en hebben onze aandacht broodnodig. In continent Azië waarderen onze kleinste olifantjes Tun Kai en Suki je bezoek aan de olifantenfamilie. In ZOO Planckendael hop je van het ene continent naar het andere. Klepperende ooievaars? Kenmerkend voor Europa. Neem tijdens de zomermaanden deel aan de gierendemonstraties. De savanne in Afrika herbergt giraffen en antilopen. Welkom op de veranda van de lemuren, dicht bij ringstaartmaki’s. Betoverend! In Amerika ontmoet je pinguïns. Australië ruikt lekker naar koala.

Ontdek een wereld vol dieren en geniet daarbij van een voordelig tarief: als Crelan coöperant ontvangt u een korting van 20% bij een aankoop tot maximum 4 dagtickets in de webshop. Klik op onderstaande link en gebruik code CRELAN19ZPL.


Voorwaarden

20% korting is geldig op maximum 4 dagtickets aan standaard individueel tarief. Niet inwisselbaar in speciën, niet cumuleerbaar met andere acties, promoties of voordelen. Actie geldig tot en met 31/12/2019. Kopieën worden niet aanvaard. Niet geldig op eerder aangekochte dagtickets.