NL FR

ZOO Antwerpen

Het gaat er beestig aan toe in de ZOO Antwerpen!

Kom genieten in ZOO Antwerpen, de groene oase in de stad, en vergaap je aan de historische architectuur. Wandel tussen de gorilla´s en chimpansees in de Mensapenvallei want daar zie je een klein wonder. Babygorilla Thandie klimt, kruipt en ravot erop los. Dit hummeltje verovert alle harten. Geniet van de gekleurde flamingo´s op het Flamingoplein. Door naar de Buffelsavanne waar buffels en vogels vreedzaam samenleven. Verderop galopperen de giraffen en zebra´s. Bewonder het panorama-uitzicht vanaf de Skywalk. En vergeet de koala, het rifaquarium en de Vlindertuin niet!

Deze gezellige beestenboel kan u ontdekken aan een gunstig tarief: als Crelan coöperant geniet u online immers een korting van 20% op maximum vier dagtickets. Geef de code CRELAN19ZPL in bij afrekening in de webshop via www.ZOOantwerpen.be.


Voorwaarden

20% korting is geldig op maximum 4 dagtickets aan standaard individueel tarief. Niet inwisselbaar in speciën, niet cumuleerbaar met andere acties, promoties of voordelen. Actie geldig tot en met 31/12/2019. Kopieën worden niet aanvaard. Niet geldig op eerder aangekochte dagtickets. Niet geldig op tickets voor Jungle book Light Festival 2019.